700 de milioane de lei, gaură în bugetul local al Primăriei Sectorului 1! Anunțul lui Clotilde Armand

bugetul local

Noul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă că Primăria Sectorului 1 are 835 de litigii şi „o gaură în bugetul local” de aproximativ 700 de milioane de lei.

„Prima mea zi de primar. Am fost în direcţiile instituţiei şi aş vrea să vă prezint câteva date importante moştenite de la administraţia trecută: 835 de litigii; contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanţă; mai mulţi angajaţi şi directori ai primăriei lipseau de la serviciu fără motiv”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Bugetul local cu probleme

Aceasta a continuat: „Avem o gaură în bugetul local de aproximativ 700 milioane de lei la finalul anului. Primăria nu este deloc digitalizată, deşi există infrastructura necesară. Telemunca este imposibilă în aceste condiţii”.

„Mulţi aţi întrebat ce anume am găsit în biroul primarului. Vă las aceste fotografii din care puteţi observa: celebrul distrugător de hârtie. Fostul primar a uitat să strângă gunoiul după el. Şi acest baston de poliţist local. Tot în cabinetul primarului”, a mai precizat Armand.

„A început show-ul la Primăria Sectorului 1”

În replică, fostul primar Dan Tudorache a reacționat: „A început show-ul la Primăria Sectorului 1. Luați cu popcorn! Ăla nu este biroul primarului, dar ce să le faci… Să ia camerele de supraveghere că ei oricum sunt specialiști în asta și să verifice imaginiile.

Nicio poză nu este din biroul primarului, ci din secretariat. Doamna venită din Franța și validată în România la Sectorul 1 ar trebui să știe că orice instituție are echipamente de distrugere a hârtiei. Așa prevede legea!”.

„Cunosc problemele din sectorul 1 şi cauzele acestei administraţii defectuoase. Am fost trei ani de zile consilier local şi m-am luptat să îndrept ceea ce era nedrept pentru democraţia noastră”

Clotilde Armand, primar Sectorul 1

În trecut, primarul ales al Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat că vrea să înceapă un audit la Primăria Sectorului 1, pentru că la începutul acestui an s-a votat un buget local de 2 miliarde de lei, doar că în Consiliul Local s-a votat să mai facă un împrumut de 200 milioane lei, bani care să ajungă tot la bugetul local al Sectorului.

Primăria Sectorului 1 a fost câştigată de Clotilde Armand – 36.455 de voturi, Daniel Tudorache – 35.451, Ioana Constantin – 6928. În procente Clotilde Armand are 40,95%,Daniel Tudorache are 39,82%, iar Ioana Constantin – 7,78%. PSD a obţinut 9 mandate în consiliul local Sector 1, USR-PLUS are tot 9 mandate, PNL are 6 mandate, iar PMP – 3.

Citește și » Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1, a depus jurământul: “Cetăţenii s-au săturat de jaf!”

salubrizare

Radu Mihaiu a depus jurământul ca primar al Sectorului 2: „Începem cu salubrizarea”

centura

Încep lucrările la 17 kilometri din centura Capitalei! Ajutorul lui Orban pentru Nicușor