AFI Cotroceni anunţă noi deschideri de magazine din ianuarie 2022

AFI Cotroceni

AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România, îşi continuă diversificarea ofertei de shopping, clienţii bucurându-se de experienţe inedite şi de cele mai noi concepte de magazine ale unor renumite branduri internaţionale şi româneşti.

Finalul de an a fost activ şi o serie de branduri în tendinţe au deschis în AFI Cotroceni – Scotch & Soda a inaugurat primul magazin în România, OVS Kids, PAM Bijuterii, Camicissima, Barber Kiosk şi Centrul de recoltare Medlife.

Scotch & Soda a deschis primul magazin din România în luna decembrie, fiind un punct de atracţie pentru clienţii produselor premium,  iar prin inaugurarea spaţiului contemporan OVS Kids, lider în sectorul de îmbrăcăminte şi haine pentru copii din Italia,  oferta pentru cei mici devine completă.

Magine noi în AFI Cotroceni

Cei care doresc să facă mişcare se bucură de un spaţiu multifuncţional extins în magazinul Sport Vision, aceştia având posibilitatea să probeze şi să achiziţioneze ultimele colecţii de încălţăminte şi îmbrăcăminte sportivă, echipamente, dar şi accesorii. O destinaţie pentru fanii ciocolatei  este  Leonidas, brandul deschizând  un spaţiu modern unde  comercializează  100 de varietăţi de praline belgiene de cea mai bună calitate şi prospeţime.

O premieră este şi  inaugurarea unui spaţiu unic de relaxare şi îngrijire pentru bărbaţi:  Barber Kiosk, destinaţia ideală pentru tuns, aranjat sau îngrijire a bărbii.

În AFI Cotroceni te poți testa de Covid

Din această lună, la AFI Cotroceni există un centru de testare COVID-19 şi recoltare analize medicale MedLife, amplasat în exteriorul centrului comercial. În cadrul acestuia, oamenii pot efectua teste RT-PCR, teste antigen, precum şi teste anticorpi SARS-CoV-2 şi recoltări de analize medicale, zilnic, în intervalul 08:00 – 21:00, fără programare.

AFI Cotroceni este unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală şi de Est şi oferă servicii şi produse inovative şi  o varietate de opţiuni de petrecere a timpului liber.

CITEȘTE ȘI » Postmodern Jukebox concertează pe 28 iunie la Arenele Romane din București!

Ambasadei SUA

Femeie rănită pe Bulevardul Pipera de o maşină aparţinând Ambasadei SUA

Eurovision 2022

Eurovision 2022: România va concura în a doua semifinală la Torino