Ateliere de artă și științe și vizite tematice la muzee pentru sute de elevi din Sectorul 1

ateliere de artă

Ateliere de artă pentru peste 300 de elevi din patru unități de învățământ din Sectorul 1.

Aceștia vor beneficia gratuit, până la începutul lunii septembrie, de ateliere de artă și științe și vizite tematice la muzee și nu numai în cadrul Proiectului educațional “Școala de vară” adoptat, în unanimitate de Consiliului Local Sector 1.

În cadrul proiectului, minim 325 de elevi, preponderent din ciclul primar, vor beneficia de o altfel de vacanță de vară.

Ateliere de artă, de luni până vineri

Până în data de 03 septembrie 2021, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 08:00-17:00, copiii vor afla lucruri noi despre cultură, artă și civilizație, vor învăța care sunt obiceiurile și tradițiile de pe toate continentele lumii, vor învăța să programeze roboței și vor petrece timp în aer liber.

Totul sub coordonarea și supravegherea unor cadre didactice specializate.

Ateliere de artă: Atelierul de teatru de improvizație și teatru de păpuși, Atelierul de canto, Atelierul de fotografie, Atelierul de lectură, Atelierul de istorie și civilizație, Atelierul de gastronomie, Atelierul de astronomie, Atelierul de pictură, Atelierul de jurnalism și scriere creativă, Atelierul micii exploratori “Roboții schimbă lumea”, vizite la Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa”, Muzeul Țăranului Român, Grădina Botanică și Observatorul Astronomic sunt numai câteva dintre surprizele pregătite elevilor prin proiectul “Școala de Vară”.

Toată finanțarea proiectului va fi asigurată de la bugetul local al Sectorului 1. Este vorba de alocarea unei sume de 400.000 de lei, cu un cost de 56/lei/zi/elev, incluzând asigurarea hranei (mic dejun și prânz) și finanțarea activităților educaționale.

CITEȘTE ȘI » STB și Metrorex scumpesc biletele de la 1 august! Care sunt TOATE modificările

STB

STB și Metrorex scumpesc biletele de la 1 august! Care sunt TOATE modificările

parcate neregulamentar

Mașinile parcate neregulamentar se ridică în sectorul 1, din 1 octombrie!