Datele calendarului competițional Bucharest Running Club 2021

Bucharest Running Club 2021

Bucharest Running Club 2021 a blocat câte 10.000 de locuri la fiecare eveniment pentru alergătorii vaccinați. Bucureștiul va putea găzdui în condiții de siguranță Bucharest HALF MARATHON în perioada 4-5 septembrie 2021 și Bucharest MARATHON în perioada 30-31 octombrie 2021.

Bucharest Running Club 2021 informează că, după analizarea situației actuale și evaluarea tuturor scenariilor, împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, este încrezătoare că poate anunța datele competițiilor Bucharest Running Club 2021 din acest an.

Întrucât siguranța și sănătatea alergătorilor participanți sunt o prioritate pentru evenimentele pe care le organizăm, accesul alergătorilor se va face doar în baza certificatului de vaccinare (*rapelul trebuie să fi fost administrat cu minimum 10 zile înainte de data cursei) cu o limită de 10.000 de participanți.

„Suntem în permanentă comunicare cu factorii de decizie și autoritățile naționale din domeniul sănătății publice și pe măsură ce la nivel național se atinge ținta de vaccinare pentru luna în curs, se va reanaliza numărul optim de alergători ce ar putea participa, respectând toate normele de siguranță sanitară”

Valeria Răcilă van Groningen

Înscrierile pentru evenimentele Bucharest Running Club 2021 se vor deschide pe 21 mai

Toate înscrierile efectuate până în acest moment rămân în continuare valabile, alergătorii care au ales acest lucru fiind automat transferați pentru edițiile din acest an. În cazul în care care noile date de desfășurare sunt incompatibile cu planurile personale ale unora dintre alergătorii deja înscriși, aceștia sunt rugați să scrie pe e-mail la info@abrc.ro, până la data de 30.06.2021.

RunInBucharest3
Bucharest Running Club 2021

„Susținem stilul de viață sănătos și activitățile sportive în aer liber, indiferent de vârstă. Un pas important pentru revenirea la viața pe care ne-o dorim cu toții în această direcție îl constituie pregătirea și organizarea acestui tip de evenimente sportive, respectând cele mai înalte standarde de siguranță sanitară. Ne exprimăm totodată speranța că, în următoarea perioadă, situația epidemiologică se va îmbunătăți considerabil, astfel încât evenimentele de acest gen să își reia cursul firesc”

Raed Arafat

CITEȘTE ȘI » “Străzi deschise” – un nou proiect în București, din 21 mai

Străzi deschise

„Străzi deschise” – un nou proiect în București, din 21 mai

diskoteca festival forever hit 2021 bucuresti

Nume mari ale muzicii anilor ’80 și ’90 vin la „Forever Hit” – festivalul va fi organizat la București în septembrie 2021