Cele mai tari cafenele din București » De la cereal și juice bar la locații „instagramabile”

Cele mai tari cafenele din București

Cele mai tari cafenele din București sunt preferatele localnicilor când vine vorba de câteva momente de relaxare, o cafea aromată, o gustare rapidă sau o conversație cu prietenii.

Bucureștiul are multe locuri în care poți servi o cafea, locații speciale, unele chiar în premieră în România. Multe dintre ele au evoluat dincolo de conceptul clasic de cafenea, oferind meniuri complete și produse inedite.

Cele mai tari cafenele din București

CafeneauaOrigo 15268

Cea mai bine cotată cafenea din Capitală, conform Tripadvisor, este Origo Coffee Shop. E apreciată atât pentru numeroasele varietăți de cafea, cât și pentru deserturile home made. E situată pe Strada Lipscani nr. 9, într-o zonă liniștită. Designul interior o face populară printre amatorii de postări pe rețelele de socializare, oferindu-le acestora posibilitatea de a-și impresiona urmăritorii cu imagini artistice.

ganesha caffe victoriei

Ganesha Caffe, de pe Str. Barbu Văcărescu nr. 71, oferă „cea mai bună narghilea din oraș” și o limonadă cu ananas extraordinară, conform review-urilor. Are clienți fideli, care revin săptămânal, datorită atmosferei și a serviciilor oferite. Decorul este și el un plus, extrem de colorat, cu teme orientale.

m60

M60, pe strada Mendeleev nr. 2, e o cafenea „de hipsteri”, cu un vibe foarte plăcut. Produse românești, design scandinav. Aici se poate servi și masa, iar una dintre calitățile localului este că e pet-friendly.

19059842 2097628996943999 962106405016563091 n

Cafe Klein, de pe strada Smârdan nr. 11, este „Travelers’ Choice 2020” și îi farmecă imediat pe cei care se îndreaptă spre Centrul Vechi. Un loc boem, cu o atmosferă aparte, e foarte apreciat în special pentru bufetul de la micul dejun, ceaiurile naturale și gofrele cu căpșune.

themed cafes bucharest van gogh old town

Grand Cafe Van Gogh, vecina de pe strada Smârdan nr. 9, e un loc artistic, așa cum îi spune și numele. E considerată una dintre cele mai tari cafenele din București. Designul interior cu umbrele artistice, tablouri și terasa colorată sunt perfecte pentru postări pe Instagram. Inclusiv meniurile sunt personalizate cu operele celebrului pictor olandez. „Cafea cu artă” e descrierea clienților, care spun că e destul de aglomerată, dar merită efortul.

Cele mai tari cafenele din București… cu cereale!

download

La capitolul „Inedit”, pe Bulevardul Națiunile Unite nr. 3 găsim prima prima cafenea de cereale din România. Cereal Crunch Cafe se laudă cu peste 100 de sortimente de cereale, care pot fi savurate alături de 15 tipuri de lapte, ce poate fi colorat cu ajutorul unor coloranți alimentari naturali și „condimentat” cu 10 variante de toppings. Conceptul „all day breakfast” e preluat din străinătate și aplicat cu succes și la noi. Astfel, a fost deschisă o a doua locație, la Universitate, pe Bulevardul Hristo Botev nr. 1.

unnamed

Un pic de savoare sud-americană la București! Următoarea în top e Rio Juice, localizată la Intrarea Aviator Teodor Iliescu nr. 2. Axată pe variante cât mai naturale și sănătoase, e apreciată pentru celebrele „acai bowls” și sucurile de fructe și legume. „Greu de uitat”, spun clienții.

Orygyns specialty coffee

ORYGYNS Specialty Coffee, aflată pe strada Jules Michelet nr. 12, e pentru cei care caută un loc liniștit, confortabil și prietenos. Localizarea, precum și meniul sunt foarte apreciate de clienți, care aleg cappuccino și flat white printre preferatele lor, alături de produse de patiserie.

Manufaktura The Coffee Shop Restaurant

Manufaktura The Coffee Shop Restaurant, strada Pierre de Coubertin 3-5, e primul loc de care dai cu ochii la intrarea în Mega Mall. Tavanul format din boabe uriașe de cafea și designul interior sunt apreciate de cei care caută imagini speciale pentru rețelele de socializare în timp ce-și beau cafeaua. Are un meniu complex, din care se evidențiază, desigur, cafeaua foarte aromată.

6A2C5C35 7B8A 49A2 8299 8F110F816552

Artichoke Coffee Shop, din Calea Victoriei nr. 45, e mai ascuns, dar cunoscut de clienții fideli și de cei care caută un loc deosebit. Considerată o „cafenea de hipsteri”, una dintre cele mai tari cafenele din București, servește și sandwich-uri și prăjituri, având o vedere interesantă spre Sala Palatului și Biserica Kretzulescu.

Citește și » Expoziţia “Maşini de altădată”, la Mega Mall, în perioada 6 – 22 noiembrie

Vaccin anti-covid

Vaccin anti-covid. Klaus Iohannis: „Ne aşteptăm să ajungă în primul trimestru al lui 2021”

metroul bucureștean

Metrorex a semnat un contract de peste 100 milioane de euro pentru 13 garnituri de metrou