Cele mai tari 10 pizzerii din București: „Am simțit că am călătorit în Italia pentru o după-amiază”

Cele mai tari 10 pizzerii din București
Cele mai tari 10 pizzerii din București

Pizza este unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare în toată lumea, iar Bucureștiul nu face excepție de la regulă.

Fie că vrei să trăiești atmosfera clasică italiană, fie că preferi un decor modern, Capitala are multe variante pentru a savura o pizza delicioasă. Cele mai tari 10 pizzerii din București sunt la îndemâna tuturor, indiferent de buget sau locație.

Pizza de 5 stele: cele mai tari 10 pizzerii din București

În top 50 pizzerii pe site-ul tripadvisor.com se află 10 localuri cărora clienții le-au acordat 5 stele. Cele mai tari 10 pizzerii din București. Le-am selectat și ți le prezentăm mai jos:

 1. La Bibliotecă Herăstrău
  Locație: Parcul Herăstrău
  Prețuri: foarte convenabile
1
Cele mai tari 10 pizzerii din București

Restaurantul este extrem de popular și a fost apreciat de clienți în special pentru pizza prosciutto e funghi. Alături de pizza, aceștia au preferat o bere artizanală, din bogata selecție a localului.

„Cea mai bună pizza din oraș, sigur vei reveni”, „Locația e perfectă și gama de pizza e foarte variată”, „Terasă excelentă, unde poți petrece cu prietenii și familia. Dintre toate localurile care servesc pizza în București, acesta mi s-a părut cel mai autentic” sunt câteva dintre opiniile celor care le-au trecut pragul.

 1. Trattoria Mezzaluna
  Locație: Calea Dorobanți 63
  Prețuri: medii
2 1
Cele mai tari 10 pizzerii din București

Clienții preferă localul pentru momente speciale, întâlniri, aniversări și apreciază preparatele italienești.

„Staff prietenos și mâncare delicioasă”, „La pizza să vă comandați neapărat vin, e combinația perfectă”, „Pizza e fantastică, a meritat să străbat tot orașul pentru ea”, spun clienții.

 1. SARA Restaurant
  Locație: Strada Popa Petre 5
  Prețuri: medii
3
Cele mai tari 10 pizzerii din București

Apreciat în special pentru pizza și burata, restaurantul este lăudat și pentru atmosferă.

„Mâncare și ambianță grozave. Am simțit că am călătorit în Italia pentru o după-amiază”, „Acest mic restaurant are un concept interesant. La intrare găsești un magazin cu brânzeturi, carne, vin și dulciuri. Mâncare e excelentă, toate ingredientele sunt italienești, ceea ce face gustul foarte original”, au comentat cei care au încercat mâncarea.

 1. Il Pizzaiolo – pizza napoletana
  Locație: Bulevardul Basarabia 52A
  Prețuri: foarte convenabile
4
Cele mai tari 10 pizzerii din București

Clienții preferă să mănânce în restaurant, dar să comande și pentru acasă, alegând dintr-o selecție considerabilă de preparate.

„O pizzerie italiană adevărată, cu staff din Italia. Pizza de mare calitate, cu ingrediente premium”, „Am fost surprins să găsesc o familie napolitană în București. Cuptor cu lemne, rețete napolitane, maximum ce ți-ai putea dori”, s-au entuziasmat clienții.

 1. Taglio
  Locație: Bulevardul I.C.Brătianu 44
  Prețuri: foarte convenabile
5
Cele mai tari 10 pizzerii din București

Cei care au trecut pe la acest restaurant spun că pizza e ca și cum ți-ai face-o tu acasă, atât de bună li s-a părut.

„Proprietarul spune că dureaza 50 de ore să facă aluatul special. Are un strat gros de sos, nu ca altele, unde nici nu se simte. Și foarte multă brânză”, „Terasa e foarte confortabilă, oamenii simpatici, sigur voi reveni”, „Un nivel peste celelalte pizzerii din București”, spun clienții.

 1. Faruno
  Locație: Strada Ion Brezoianu 15
  Prețuri: foarte convenabile
6

La acest restaurant poți vedea cum se face pizza chiar în fața ochilor tăi.

„Am comandat Diavola și am rămas fără cuvinte. A fost minunată”, „Crusta, sosul și ingredientele proaspete ne-au convins să revenim”, „Au și pizza vegetariană și e excelentă. Preparată cu multă atenție. Iar raportul calitate/preț e foarte bun”, au scris cei care au savurat o pizza în local.

 1. Sole D’Italia Bucharest
  Locație: Șoseaua Virtuții 2B
  Prețuri: medii
7
Cele mai tari 10 pizzerii din București

Pizza, pastele și salatele sunt vedetele meniului acestui restaurant.

„Totul e delicios, iar servirea e foarte bună. Am mâncat de toate, felicitări bucătarului”, „Mâncarea e excelentă, totul pare autentic italian”, „Eu mănânc pizza doar în Italia, dar când ajung la București merg mereu la Sole, ador pizza lor napolitană”, au comentat clienții.

 1. Pizza Leggera Bucarest
  Locație: Bulevardul Dacia 20
  Prețuri: medii
8

Restaurantul servește mic dejun, prânz și cină, iar pizza e cel mai cerut preparat.

„Mâncare italiană excelentă. Am încercat și deserturile, foarte bune, aproape ca în Italia”, „Am apreciat varietatea de vinuri pe care le poți servi cu pizza”, „Pizza fără gluten are gust de pizza obișnuită. Recomand”, au fost câteva dintre comentariile clienților.

 1. Naneti
  Locație: Strada Hatmanul Arbore 12
  Prețuri: medii
9
Cele mai tari 10 pizzerii din București

„O afacere mică, dar de mare calitate, cu ingrediente proaspete, aduse din Italia”, „Oamenii sunt pasionați și se vede. Încercați neapărat pizza cu Nutella – Nutellina!”, „La ziua mea am încercat 5 pizza diferite și toate au fost dintre cele mai bune pe care le-am mâncat”.

 1. Kaminos Pizza – Bucharest
  Locație: Strada Lipscani 54
  Prețuri: foarte convenabile
10

„Situată în Centrul Vechi, pizzeria e mică, dar oferă multe tipuri de pizza coaptă în cuptor tradițional”, „La 7 lei felia, poți lua și pentru acasă. Poți urmări și cum se face pizza în timp real. Cu 50 de lei mănâncă 4-5 oameni”.

Citește și » S-a deschis al șaptelea restaurant Burger King din București » Două produse noi în meniu

Bozankaya-Sileo

Primăria București a reziliat contractul pentru producția de 100 de troilebuze cu concernul turco-german Bozankaya-Sileo

Muzeul de Artă Veche Apuseană „Ing. Dumitru-Furnică Minovici”

Muzeul de Artă Veche Apuseană » Clădire superbă, în stil Tudor, și exponate valoroase