Cele mai tari jocuri de la E3 2021, evenimentul de gaming al anului

Cele mai tari jocuri de la E3 2021
Cele mai tari jocuri de la E3 2021

Cele mai tari jocuri de la E3 2021. După un an de pauză, din cauza pandemiei, E3 – cel mai important eveniment mondial de gaming – a revenit în format digital.

Nume mari au fost prezente, cum ar fi Microsoft, Nintendo sau Square Enix, și au avut loc multe surprize și anunțuri.

Spectacolul a fost limitat de apariția exclusiv digitală, dar trailerele noilor jocuri au fost strălucitoare. Iată-le pe cele mai interesante:

Cele mai tari jocuri – Guardians of the Galaxy

Jocul arată foarte bine, în nota obișnuită a „gardienilor”, cu energia lor debordantă, glume și muzica anilor „80. E dezvoltat de Deus Ex studio Eidos Montreal și e single-player, fără microtranzacții.

Cele mai tari jocuri- Starfield

Un nou epic de la Bethesda, anunțat încă din 2018, când se știa că va fi despre spațiu și atât. Trailerul actual nu arată foarte multe detalii nici el, dar îl face să pară mult mai real. Va fi lansat pe 11 noiembrie 2022.

Cele mai tari jocuri – Avatar

Dacă sequel-ul pentru filmul Avatar al lui James Cameron e departe de a se materializa, măcar jocul le va da fanilor ocazia de a reveni în lumea Pandora. Ubisoft studio Massive Entertainment a creat acest joc, prin care jucătorii pot intra în rolul lui Na’vi, explorând planeta extraterestră. Se va lansa anul viitor.

Cele mai tari jocuri – Redfall

Dacă iei ideile de bază din Left 4 Dead și adaugi niște vampiri înspăimântători, în lumea vrăjitorilor din Arkane, iese Redfall, un joc Microsoft exclusiv pentru PC și Xbox. Se lanează în 2022.

Cele mai tari jocuri – Forza Horizon 5

Mașini șmechere și un trailer genial, care demonstrează cât de bine poate arată o cursă auto next-gen.

Cele mai tari jocuri – The outer worlds 2

Acest sequel e încă în producție, iar trailerul Microsoft Xbox ne spune că dezvoltatorii nu sunt pregătiți să dea mai multe detalii în afară de nume. Predecesorul său e un joc popular din 2019, role-playing în spațiu.

Cele mai tari jocuri – They always run

Trailerul intră direct în acțiune, nu pierde vremea cu introduceri, arătând direct gameplay-ul cu un lupte rapide și dure.

Cele mai tari jocuri – Somerville

Dezvoltatorii au lucrat anterior la jocuri precum Inside sau Limbo și nu e deloc surprinzător că Somerville e evocator și întunecat. Pare că jocul, a cărui acțiune e în mijlocul unei catastrofe uriașe, are mai multe elemente tridimensionale.

Cele mai tari jocuri – Mario + Rabbids: sparks of hope

O combinație venită de nicăieri, cu personajele epice Nintendo unindu-și forțele cu cele de la Ubisoft, asemănătoare minionilor. Sequel-ul arată și mai fermecător decât primul joc.

Cele mai tari jocuri – Far cry 6

Joc la persoana întâi, care se petrece pe insula ficțională Yara, în Caraibe, sub dictatura lui Anton Castillo, care își crește fiul, Diego, în același spirit. Jucătorul este Dani Rojas, luptătorul de gherilă care vrea să distrugă regimul lui Castillo.

Citește și » Vedem meciurile de la EURO 2020, direct pe Promenada Mall

132 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu » Locul din București unde s-a stins marele poet

132 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu » Locul din București unde s-a stins marele poet

Eveniment special la Muzeul Satului, de Sânziene

Eveniment special la Muzeul Satului, de Sânziene