Concert Vama la Arenele Romane, doar pentru fanii vaccinați

Concert Vama la Arenele Romane, doar pentru fanii vaccinați
Concert Vama la Arenele Romane, doar pentru fanii vaccinați

Trupa Vama susține primul concert cu public din acest an, joi, 29 iulie, la Arene Romane din București.

Formația va cânta live, timp de două ore, în fața a 2.500 de fani. Este primul concert live Vama susținut în fața unui public atât de numeros, aflat în fața scenei.

În premieră, trupa va lansa două piese.

Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul este disponibil doar pentru fanii vaccinați, care trebuie să vină cu certificatul de vaccinare printat.

Primele 200 de bilete costă 79 lei Acces General și 99 lei Golden Circle în fața scenei și se găsesc pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet.

În pandemie, Vama a fost singura trupă din România care a cântat la Arenele Romane, pe 29 iulie 2020.

Concertul din această vară vine la exact un an distanță de la acel show unic, care a adunat 350 de oameni care au purtat măști și au respectat măsurile de distanțare socială. Acum formația revine în forță ca să înapoieze fanilor muzica live și deja celebrul show marca Vama și Chirilă.

Pentru acest eveniment, băieții pregătesc un adevărat spectacol, în care vor include, pe lângă hit-uri celebre Vama și Vama Veche, și cele mai noi single-uri – Cântă cu mine și Îmi pare rău (produs la Londra cu producătorul muzical Matt Lawrence, deținător al premiului Grammy pentru albumul Babel al celor de la Mumford & Sons).

Va fi un show memorabil, la care vor participa și invitați speciali.

Documentar Vama: „Regii Pandemiei”

Tot în premieră, trupa Vama va lansa în această vară și un documentar de scurt metraj, intitulat ,,Regii Pandemiei”, care a fost filmat în timpul concertului de anul trecut. Acesta va putea fi urmărit în premieră pe PRO TV Plus, începând cu data de 15 iulie, și în exclusivitate, va putea fi urmărit în avans pe voyo.ro de pe 12 iulie.

Din 5 august, fanii vor putea găsi documentarul și pe canalul de YouTube al trupei Vama. Prin ,,Regii Pandemiei”, regizorul Mihai Dragolea spune, cu umor și atenție la detalii, povestea show-ului trupei care s-a încumetat la singurul concert de pe o arenă mare, în vara lui 2020.

,,Nu am vrut să revenim live oricum, într-un concert banal, deși tentația este mare pentru că suntem disperați să privim de pe scenă oameni fără mască care să se bucure de muzica noastră.

Așa că ni s-a părut o idee bună s-o facem în același loc ca anul trecut, ca un fel de victorie asupra acestei pandemii care ne-a bulversat pe toți. Mi-ar plăcea să știu că publicul prezent anul trecut care a însemnat pentru noi un sprijin moral greu de cuantificat va fi prezent în totalitate pe 29 iulie și că vor striga din public „și eu am fost anul trecut”.

O să facem un playlist generos, vom avea cântece live în premieră și vom reorchestra mișto câteva cântece cunoscute. Și vom rupe scena ca scăpați din lanț 🙂 Mulțumim anticipat publicului, partenerilor și tuturor celor care vor face acest comeback posibil”

Tudor Chirilă

Concertul e disponibil și online

Fanii care nu reușesc să ajungă la Arenele Romane pot urmări concertul online, pe platforma vstage.ro, iar biletele pentru evenimentul transmis live pot fi găsite tot pe iabilet.ro.

Vama este formată din Tudor Chirilă – voce, Eugen Caminschi – Chitară, Gelu Ionescu – claviaturi, Lucian Clopo – tobe, Dan Lucian – bas.

Citește și » REPORTAJ la Arcul de Triumf » Obiectivul impozant din centrul Bucureștiului, o adevărată lecție de istorie

Eveniment special la Muzeul Satului, de Sânziene

Eveniment special la Muzeul Satului, de Sânziene

Cinema Capitol

Cinema Capitol și Grădina de Vară Alhambra din București vor fi readuse la viață