EURO 2020 la București » Trofeul a căzut la Arena Națională, imaginile au devenit virale

EURO 2020 la București » Trofeul a căzut la Arena Națională
EURO 2020 la București » Trofeul a căzut la Arena Națională

Trofeul care va fi acordat câștigătoarei EURO 2020, turneu de fotbal ce va avea loc în această vară și la București, a fost prezentat într-o ceremonie pe Arena Națională.

Înainte, trofeul a fost plimbat prin Capitală, parcurgând un traseu care a inclus clădiri importante și obiective turistice.

La finalul evenimentului EURO 2020 de pe Arena Națională, din cauza unei rafale de vânt, trofeul care cântărește 8 kg a căzut de pe suport. A fost ridicat rapid și nu a pățit nimic, dar imaginile au făcut înconjurul site-urilor internaționale.

EURO 2020 la București: „Suntem în grafic”

„Este pentru noi o mare onoare să primim azi la Bucureşti acest trofeu, care în istoria sa a fost îmbrăţişat de legende ale fotbalului mondial precum Van Basten, Gullit, Xavi, Platini sau Zidane.

Iar dacă nu am avut ocazia de-a lungul celor două turnee finale să ridicăm acest trofeu, Dorinel Munteanu, Belo (n.r. Miodrag Belodedici), măcar azi să facem o poză să ne mândrim cu ea”

Gică Popescu, consilierul Guverului pentru EURO 2020

Vreau să vă asigur că ne-am ţinut de cuvânt şi suntem în grafic cu tot ce trebuie să facem. Vreau să vă asigur că împreună cu sutele de voluntari vom face astfel încât, la ora începerii evenimentului, totul să fie pregătit pentru un eveniment de înaltă clasă.

Vă asigur că Bucureştiul va fi o gazdă primitoare atât pentru sportivi, cât şi pentru spectatori. Este prima oară după mai bine de un an când avem evenimente sportive cu public. Peste 13.000 de oameni vor fi prezenţi în Arena Naţională la meciurile de la EURO 2020. Este deci un semn de speranţă că vom reuşi cu toţii să trecem peste această pandemie

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului

EURO 2020 la București, program complet:

  • Pe 14 iunie, de la ora 18:00, în faza grupelor, se va juca Austria – Macedonia de Nord.
  • Pe 18 iunie, de la ora 15:00, în faza grupelor, se va disputa Macedonia de Nord – Ungaria.
  • Pe 22 iunie, de la ora 18:00, în faza grupelor, va fi duelul Ungaria – Austria.
  • Pe 29 iunie, de la ora 21:00, în optimile de finală, joacă locul 1 din grupa F (Portugalia, Franța sau Germania) contra locului 3 din grupa A, B sau C (de exemplu, ar putea fi Turcia, Rusia, Danemarca sau Austria).

Arena Națională din București ar trebui să găzduiască toate aceste partide.

Citește și » Unde este cea mai ieftină bere din Europa + pe ce loc se află Bucureștiul

Oscar 2021 » Colectiv a rămas cu nominalizările

Oscar 2021 » Colectiv a rămas cu nominalizările. Anthony Hopkins și Frances McDormand, cei mai buni actori

Ediția 2021 a Walk and Shoot Fest va avea loc între 21 - 30 mai la București

Festivalul Walk and Shoot 2021 propune nouă ateliere de fotografie