Suporterii se bucură de cele mai importante meciuri de la EURO 2020, pe Terasa Mega Mall

EURO 2020

EURO 2020. Cele mai importante meciuri de fotbal ale anului, așteptate cu emoție de suporteri, se apropie cu pași repezi, iar Mega Mall București a pregătit cadrul perfect pentru o experiență de vizionare în deplină siguranță.

Între 11 iunie – 11 iulie, pasionații de fotbal sunt așteptați pe terasa Mega Mall București, e la nivelul 2B, unde vor putea urmări în direct cele mai tari meciuri ale anului, de la EURO 2020, pe 2 ecrane uriașe.

Meciurile de la EURO 2020 vor fi difuzate zilnic, conform programului oficial al competiției sportive, în trei intervale orare: de la orele 16.00, 19.00 și 22.00, iar accesul este gratuit, in limita locurilor disponibile.

EURO 2020 e la București

Programul complet al difuzării meciurilor de fotbal poate fi consultat aici. Vizionările de la EURO 2020 se vor face în aer liber, în condiții de deplină siguranță, iar vizitatorii se vor putea relaxa alături de prieteni, savurând preparatele favorite de la restaurantele și cafenelele din centrul comercial.

Mai mult, clienții care fac cumpărături în Mega Mall în perioada 11 iunie-11 iulie, vor fi întâmpinați cu surprize și premii. Achizițiile în valoare de minim 500 lei aduc premii pentru suporterii adevărați: 250 de tricouri și 200 de eșarfe de la Federația Română de Fotbal, dar și vouchere de cumpărături. Totul special pentru EURO 2020.

Măsuri de siguranță sporite la mall

Pentru ca vizitatorii să se poată bucura de cumpărături și experiențe în siguranță, Mega Mall a devenit primul centru comercial din România care a primit Certificatul de Conformitate COVID-19.

Acesta a fost acordat de către experții Safe Shopping Centers (SSC), companie suedeză care acreditează siguranța centrelor comerciale din întreaga lume.

Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru shopping, menționăm: instalarea de dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, echipamentele de climatizare a spațiului din centrul comercial utilizează numai aer proaspăt din exterior, fără recirculare, schimbarea filtrelor se face cu o frecvență mai mare, instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație, și a benzilor cu suprafață nanosept pe suprafețele frecvent atinse, dezinfectarea și nebulizarea constantă a mall-ului.

Acestea sunt completate de verificarea respectării măsurilor de distanțare și de purtare a măștii, precum și a celorlalte norme impuse de lege prin anunțuri audio, video și securitate.

Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, iar această măsură este obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă.

Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial a fost implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților. În plus, în dreptul fiecărei intrări a fost instalat câte un dispenser cu dezinfectant pentru mâini pentru a fi folosit de fiecare client la accesul în clădire.

CITEȘTE ȘI » EURO 2020 la București » Informații utile despre trafic. Ce străzi se închid, care sunt rutele ocolitoare

euro

EURO 2020 la București » Informații utile despre trafic. Ce străzi se închid, care sunt rutele ocolitoare

EURO 2020

Vedem meciurile de la EURO 2020, direct pe Promenada Mall