Florin Călinescu Show este din 19 octombrie, la Prima TV!

Florin Călinescu

Prima TV cucerește publicul în această toamnă cu un show marca Florin Călinescu!

Din 19 octombrie, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20.00, umorul și entertainment-ul de calitate se întâlnesc la Prima TV.

Florin Călinescu Show este un pamflet, iar comedia și satira vor fi ca la ele acasă în noua emisiune. Nu vor lipsi nici invitații pentru că, rând pe rând, în platou vor veni oameni din mai multe domenii: politic, sportiv, monden, social sau artistic.

Vor fi și momente de muzică live, cele ale orchestrei condusă de celebrul compozitor Virgil Popescu, dar și invitați cu talente deosebite care vor avea momentele lor artistice : magicieni, cântăreți, dansatori, acrobați sau stand-up-eri.

Florin Călinescu revine în televiziune

Din 19 octombrie, marți, miercuri și joi, la Prima TV, de la ora 20.00, Florin Călinescu revine în televiziune cu un show care va binedispune, va informa dar va aduce și o serie de păreri și opinii care vor face ca telespectatorul să aibă o altă perspectivă a actualității.

Mai mult, Florin Călinescu va intra în direct cu telespectatorii într-un concurs care va pune la bătaie premii atât în bani cât și în obiecte.

Valoarea premiului în bani pe care fiecare participant îl poate câștiga într-o ediție a emisiunii este de 10.000 de euro.

Pe lângă acest concurs, se va desfășura și o competiție destinată talentelor deosebite prezentate în emisiune și pe care telespectatorii sunt îndemnați să le voteze printr-un sms, pentru a putea desemna un câștigător.

CITEȘTE ȘI » Ajutor de încălzire pentru cetățenii Sectorului 6

Ajutor de încălzire

Ajutor de încălzire pentru cetățenii Sectorului 6

Caravana mobilă de vaccinare

”Caravana mobilă de vaccinare”. Programul complet pentru București