Genți Hermès, modelul preferat al vedetelor, într-o licitație exclusivistă, la București

Genți Hermès
Genți Hermès

În premieră, o colecție de genți Hermès din București, alcătuită din cele mai rare, scumpe și râvnite accesorii feminine din lume, considerate Rolls Royce-ul genților de firmă, a fost pusă în vânzare prin licitație, la casa Artmark, informează organizatorii.

Șase celebre exemplare de genți Hermès Birkin, modelul preferat al vedetelor, între care Kim Kardashian, Victoria Beckham sau Sarah Jessica Parker, se vor vinde pentru prima dată în România într-un eveniment exclusivist, chiar dacă desfășurat online, programat pentru marți, 8 decembrie, ora 18:30, anume Licitația de Crăciun, secțiunea dedicată genților Hermès, Chanel & Louis Vuitton, precum și Vinurilor de Colecție.

Genți Hermès. Cel mai celebru model este Birkin

Modelele de lux Birkin, ce valorează împreună cât un tablou important de Nicolae Grigorescu ori cât cea mai scumpă mașină de lux din România, reprezintă adevărate obiecte de cult fashion, căpătând, de-a lungul timpului, o notorietate mai mare decât Jane Birkin (foto jos), frumoasa actriță britanică ce a inspirat modelul perfect de geantă, creat de Hermès în 1984.

Jane Birkin

Liste de așteptare pentru extraordinarele genți Hermès

Celebrele genți Hermès Birkin nu se pot achiziționa pur și simplu de la magazinele Hermès, se comandă din timp – și nu de către oricine, doar clienții fideli, de mare buget, având acces la a comanda o asemenea geantă, și se așteaptă semnificativ, uneori ani de zile, pentru livrarea acestui model de geantă.

În mod excepțional, cu prilejul licitației din 8 decembrie, pentru a purta la braț o ,,bijuterie” Birkin, pasionatele acestui simbol al eleganței și exclusivismului nu mai sunt nevoite să aștepte pentru a intra în posesia superlativului absolut, ci le pot achiziționa direct din licitație.

Cea mai impresionantă și valoroasă apariție, între cele 77 de genți ale secțiunii licitației, între care 15 Hermès, este modelul ,,Birkin 30” din piele de crocodil.

erpsync additional image 1

Rarisimul exemplar este realizat în culoare Scheherazade Pink și are un preț de pornire de 27.000 de euro, raportat la un preț de magazin de 82.000 de euro.

Genți Hermès. Prețuri pe măsura brandului

Preţurile unei genți Birkin din piele de crocodil sau struţ pornesc de la un minim de 20-30.000 de euro și pot ajunge până la 300-350 de mii de euro (recent un model Birkin Himalaya Crocodile Diamond s-a adjudecat, la o licitaţie din Hong Kong, cu 350.000 de dolari).

Birkin e mai mult decât o geantă în ediție limitată – este o operă de artă, un statement al luxului și bunului gust, dovadă a unui simţ estetic ce beneficiază și de o potență financiară pe măsură.

additional image 4

Astfel, exemplarul de culoare Rose Pourpre, realizat din piele de capră, are un preț de pornire de 8.000 de euro, raportat la prețul de listă de 18.000 de euro; tot de la un preț de 8.000 de euro va porni, pe 8 decembrie, modelul ,,Birkin” din piele Togo, de culoarea Anemone; iar de la 6.500 de euro va începe licitația modelul ,,Birkin 35”, din piele Clemence, de culoare Etain.

Versatile, practice, elegante, exclusiviste, modelele Hermès din Licitația de Crăciun, însoțite de certificate de autenticitate și de cutia originală, pot fi admirate în expoziția de la Palatul Cesianu-Racoviță (Strada C. A. Rosetti 5, București).

Citește și » Spotify 2020 Wrapped: Cei mai populari artiști ai anului și statistici personalizate inedite

Spotify 2020 Wrapped

Spotify 2020 Wrapped » Cei mai populari artiști ai anului și statistici personalizate inedite

Strângere gunoi Sectorul 1, foto: facebook Clotilde Armand

Primarul Clotilde Armand a strâns gunoiul din Piața Amzei, împreună cu voluntari. Război cu Romprest