Licitații speciale: Un exemplar de lux cu semnătura lui Barack Obama + Tezaur unic de aur și argint

Barack Obama

Un exemplar de lux al cărții lui Barack Obama, „Pământul Făgăduinței”, cu semnătura olografă a fostului președinte american va fi scoasă la licitație în București, la Artmark.

Prețul de pornire e 100 de euro, în cadrul Licitaţiei de Artă Grafică a unui important colecţionar bucureştean, online, pe 2 februarie.

Fondurile colectate în urma vânzării ediției de lux vor susține educația timpurie a copiilor din România prin programul ,,Citește-mi 100 de povești’’ și vor permite achiziționarea unui stoc de cărți ce vor oferi posibilitatea ca la finalul celor 3 ani de grădiniță, un copil să audă minim 100 de povești, având astfel premisele necesare învățării citit-scrisului și o fundație solidă pentru succesul în viață.

„Pământul făgăduinței”, de Barack Obama, publicat la New York în 2020, e un exemplar de lux, cu etui și semnătura olografă a autorului. Poți licita pentru el AICI!

De asemenea, o altă licitație deosebită este un tezaur din aur, argint și pietre prețioase, o colecție inedită de 1.672 de bijuterii. Printre acestea se numără pietre, inele, coliere, brățări sau pandantive. Prețul de pornire este de € 8.500, în Licitația patrimoniului unei familii de colecționari. Puteți licita AICI!

additional image 1 1

„Pământul făgăduinței”, de Barack Obama

Într-un stil original, Barack Obama istorisește în „Pământul Făgăduinței” povestea odiseei sale neverosimile de la un tânăr aflat în căutarea propriei identități la liderul lumii libere, descriind prin amănunte deosebit de intime atât educația sa politică, cât și momentele cruciale din primul mandat al președinției sale istorice – o perioadă de frământări și de transformări profunde.

Obama relatează de o manieră emoționantă și foarte personală cum s-au scris pagini întregi de istorie și îi poartă pe cititori într-o călătorie irezistibilă, pornind de la cele mai timpurii ambiții politice ale sale, la victoria în prima rundă din alegeri în Iowa, care a reprezentat un punct de cotitură și care a demonstrat forța activismului la firul ierbii, până la noaptea istorică din 4 noiembrie 2008, când a fost ales al 44-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, devenind primul afro-american care ocupa cea mai înaltă funcție în stat.

Reflectând la perioada în care a fost președinte, ne prezintă atât o analiză unică și minuțioasă a influenței uluitoare și a limitelor puterilor prezidențiale, cât și o înțelegere remarcabilă a dinamicii politicii partizane din SUA și a diplomației internaționale. Obama aduce cititorii înăuntrul Biroului Oval și în Sala situațiilor speciale și îi poartă prin Moscova, Cairo, Beijing și prin alte astfel de locuri îndepărtate.

Suntem martorii intimi ai gândurilor sale în timp ce-și formează cabinetul, se luptă cu o criză economică globală, îl evaluează pe Vladimir Putin, urnește munții din loc ca să se asigure că Legea serviciilor medicale va fi adoptată, își înfruntă generalii cu privire la strategia Statelor Unite în Afghanistan, abordează reforma de pe Wall Street, gestionează situația iscată de incidentul devastator de la Deepwater Horizon și autorizează Operațiunea Neptune’s Spear, care duce la moartea lui Osama bin Laden.

collage 1
Semnătura și cartea lui Barack Obama

„Pământul Făgăduinței” este o relatare deosebit de intimă și de introspectivă – povestea unui om care a pus pariu cu istoria, credința unui organizator al comunității, testată pe scena mondială. Barack Obama vorbește cu franchețe despre cum a împăcat candidatura la fotoliul prezidențial ca afro-american în care își pusese speranțele o generație îmbărbătată de mesaje de „speranță și schimbare”, cu provocările de ordin moral pe care le presupun deciziile de mare miză ce trebuie luate.

Barack Obama relatează în mod deschis despre forțele care i s-au opus atât în țară cât și în străinătate, despre impactul pe care traiul la Casa Albă l-a avut asupra soției și a fiicelor sale, și nu-i este teamă să-și dezvăluie îndoielile de sine și dezamăgirile. Cu toate acestea, păstrează credința nestrămutată în ideea că e întotdeauna loc pentru progres în mărețul și perpetuul experiment american.

Citește și » Cine este Amanda Gorman, poeta care a impresionat mapamondul la învestirea lui Joe Biden

De luni se redeschid restaurantele, cinematografele și sălile de jocuri! Care sunt condițiile

De luni se redeschid restaurantele, cinematografele și sălile de jocuri! Care sunt condițiile

Auchan organizează cel mai mare târg de cafea și ceai » Noutăți: Costa Coffee și Starbucks

Auchan organizează cel mai mare târg de cafea și ceai » Noutăți: Costa Coffee și Starbucks