Show-ul fenomen „Masked Singer Romania” va avea un al doilea sezon

Show-ul fenomen „Masked Singer Romania” va avea un al doilea sezon
Show-ul fenomen „Masked Singer Romania” va avea un al doilea sezon

Masked Singer România – show-ul care a ținut cu sufletul la gură o țară întreagă se întoarce pe micile ecrane.

PRO TV anunță începerea etapei de producție a celui de-al doilea sezon al formatului TV care deține cel mai bine păstrat secret: identitatea vedetelor ascunse în măști. 

12 vedete au intrat anul trecut în emisiunea fenomen mondial, produsă în peste 20 de țări, de pe 4 continente, și au reușit să-și țină ascunsă identitatea timp de opt săptămâni.

Anul acesta, Masked Singer România revine la PRO TV cu un nou sezon mai intens, în care mai mult mai multe măști și cele mai neașteptate vedete din România vor impresiona prin abilitatea lor de a-i încurca pe detectivi și a-și ține adevărata identitate ascunsă.

Cântăreți, actori, sportivi, influenceri sau oameni de afaceri – oricine se poate ascunde în costumele desprinse din poveștile cu personaje fantastice. 

Masked Singer Românialider de audiență și un fenomen online

Primul sezon al show-ului Masked Singer România, difuzat în toamnă, a fost lider de audiență și a creat un adevărat fenomen în mediul online.

Cele opt episoade au avut o medie de 7.1 puncte de rating și 22.5% cotă de piață în rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban.

În mediul online, pe cea mai în vogă platformă a momentului, TikTok, producția a strâns aproape 1 milion de aprecieri și 110.000 de urmăritori. 

Citește și » Premiile BAFTA 2021 » „Nomadland” a luat 4 premii. „Colectiv” a pierdut în fața unui documentar despre o caracatiță

MNAC, sezonul expozițional de primăvară 2021 se deschide joi

Sezonul expozițional de primăvară 2021 la MNAC se deschide joi

Documentare captivante la History Channel

Documentare captivante la History Channel: „Misterele Bibliei”, „Top Gear”, „Mâncarea care a schimbat lumea