Festivalul Neversea s-ar putea să aibă loc în septembrie, în loc de iulie

Neversea

Festivalul Neversea s-ar putea muta! Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, a anunţat că doreşte ca festivalul Neversea să nu mai aibă loc în luna iulie, ca până acum, ci în luna septembrie pentru a prelungi astfel sezonul estival.

Vergil Chiţac a organizat o conferinţă de presă online şi a fost întrebat dacă anul viitor va mai fi organizat festivalul Neversea, unul dintre cele mai așteptate de către pasionații de muzică.

“Cu siguranţă se va organiza, iar locaţia va fi aceeaşi. Am prevăzut în bugetul pe anul următor bani pentru a ne respecta promisiunile pe care nu le-am respectat faţă de organizatori, în sensul în care să ducem acolo toate utilităţile necesare, inclusiv curent electric. Pentru asta trebuie făcută o investiţie pentru a duce acolo un cablu, a-l branşa şi am prevăzut bani pentru aşa ceva”, a explicat Chiţac.

De ce se schimbă data de la Festivalul Neversea

Edilul ales al Constanței a precizat că a propus organizatorilor ca festivalul să nu mai aibă loc în iulie, ci în luna septembrie. Acesta și-a explicat în fața jurnaliștilor și motivele pentru care a făcut această propunere.

“Am discutat cu ei să nu mai fie organizat în mijlocul sezonului estival pentru că intenţia noastră este să mărim cât mai mult perioada turistică în Constanţa. Eu cred că luna septembrie ar fi una potrivită. Este foarte adevărat şi au dreptate domniile lor când spun că ei aduc artişti de mare valoare care au planificări cu doi ani în avans”, a mai spus primarul.

neversea

Prima ediţia a festivalului Neversea a avut loc în anul 2017. Evenimentul muzical s-a desfăşurat şi în 2018 şi în 2019, iar în acest an a fost anulat din cauza pandemiei. Festivalul Neversea a avut loc de fiecare dată în prima săptămână din luna iulie pe plaja Modern din Constanţa.

Citește și » Augustin Viziru a câștigat marele premiu la Ferma 2020!

Opera Națională

„Motanul Încălțat” și „Tosca”, transmise online de Opera Națională București

Gara de Nord-Otopeni

Gara de Nord-Otopeni, în 20 de minute, de pe 12 decembrie!