Opera Națională București redeschide publicului Sala Mare de spectacole cu 3 titluri celebre

Opera Națională București

Opera Națională București aduce în atenția publicului spectator în această săptămână trei spectacole din repertoriul universal în Sala Mare de spectacole.

Program Opera Națională București – vineri

Vineri, 16 octombrie, începând cu ora 19:00, vă așteptăm la spectacolul „Otello” (selecțiuni) de Giuseppe Verdi, în regia lui Giancarlo del Monaco. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Tiberiu Soare.

De-a lungul secolelor, „Otello” s-a dovedit a fi o capodoperă care s-a evidențiat nu doar prin simbolurile filosofice, ci și prin trăirile tulburătoare și puternice ale personajelor, din punct de vedere teatral.

Program Opera Națională București – sâmbătă

Sâmbătă, 17 octombrie, începând cu ora 19:00, Opera Națională București prezintă „Carmen” – Operă în concert (fragmente) de Georges Bizet, în conceptul regizoral al lui Ștefan Neagrău. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Vlad Conta.

Muzicologii au catalogat-o uneori drept cea mai bună operă compusă vreodată în Franța, iar după introducerea ei în Rusia, Ceaikovski a prezis că în zece ani va fi cea mai populară lucrare de operă din lume.

Program Opera Națională București – duminică

Duminică, 18 octombrie, începând cu ora 19:00, vă propunem spectacolul „Nabucco” (selecțiuni) de Giuseppe Verdi, în regia lui Hero Lupescu. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Vlad Conta. Spectacolul „Nabucco” de Giuseppe Verdi este una dintre cele mai longevive creații din istoria Operei Naționale București.

Pentru a ne bucura în siguranță de fiecare eveniment, sala de spectacole va putea primi un număr redus de spectatori, iar reprezentațiile vor avea o durată mai scurtă, conform normelor oficiale în vigoare. Regulamentul spectacolelor poate fi consultat în acest link: https://rb.gy/e0qktg

Biletele se pot achiziționa online: http://tickets.operanb.ro/ și de la Casa de Bilete a Operei Naționale București.

nicusor dan gabriela firea

Câte voturi a luat Nicușor Dan? Dar Firea? » Alegeri locale Bucuresti 2020 – rezultate finale la Primăria Capitalei

gard gradina

Radu Mihaiu (primar Sector 2) vrea să desființeze gardurile care împrejmuiesc spaţiile verzi din jurul blocurilor