Panouri publicitare amplasate ilegal pe domeniul public al Sectorului 1, desființate noaptea trecută

panouri publicitare

Mai multe panouri publicitare și-au găsit sfârșitul. Primăria Sectorului 1 continuă acțiunea de desființare a panourilor publicitare amplasate ilegal pe domeniul public.

În cursul serii trecute, reprezentanții Poliției Locale și cei ai Administrației Domeniului Public au desființat 5 panouri publicitare cu fundație care nu aveau autorizație de construire. Trei dintre aceste panouri erau amplasate pe Calea Griviței și două pe Bd. Ion Mihalache.

Se ridică mai multe panouri publicitare

„Comunitatea Sectorului 1 este sufocată de reclame amplasate ilegal de către mafia publicității stradale. Proprietarii panourilor publicitare, indiferent de cine sunt și ce influență cred ei că au, trebuie să înțeleagă că nu mai pot dispune de domeniul public al Sectorului 1 după bunul plac. În Sectorul 1 a venit vremea curățeniei și în acest domeniu”, a declarat primarul Clotilde Armand.

În lunile februarie și martie 2021, proprietarii acestor panouri publicitare au fost sancționați, în conformitate cu Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții cu amendă în valoare de 20.000 lei/panou pentru amplasare ilegală pe domeniul public și, ca măsură complementară, li s-a impus demolarea panourilor. Întrucât aceștia nu s-au conformat, a fost emisă dispoziție de primar pentru desființarea pe cale administrativă a acestora.

Această acțiune de înlăturare a publicității stradale ilegale din Sectorul 1 a început în luna februarie cu desființarea a peste 30 de prisme publicitare, mesh-uri și bannere amplasate ilegal în diferite locații: Pipera, Băneasa, Calea Griviței – Gara de Nord, Berzei – Știrbei Vodă, Bucureștii Noi.

Acțiunea va continua până când toate construcțiile publicitare amplasate ilegal pe domeniul public al Sectorului 1 vor dispărea.

CITEȘTE ȘI » Tabere de cartier în Sectorul 6! Hai să ne bucurăm de vară

Tabere de cartier în Sectorul 6

Tabere de cartier în Sectorul 6! Hai să ne bucurăm de vară

Târgul de Bere

Târgul de Bere » Cel mai mare târg de bere din România și-a deschis porțile la Auchan