Saga Festival 2021 » Tiesto, Clean Bandit și Alan Walker, printre starurile ce vor veni la București

Saga Festival 2021
Saga Festival 2021

Peste 50 de artiști și-au anunțat prezența la Saga Festival 2021, ce va avea loc în București între 11 și 13 septembrie. Prima ediţie a evenimentului era programată pentru iunie 2020, dar a fost amânată pentru toamna 2021.

Locația va fi parcul Izvor, iar pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Salvatore Ganacci, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W.

Saga Festival 2021 » Prețurile abonamentelor

Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi cumpărate la preţul de 299 de lei, de pe Bilete.ro şi de pe Festicket.com. Ulterior, preţul acestora va deveni 399 de lei, iar în ultima etapă, va fi de 499 de lei. AbonamenteleVIP vor costa 799 de lei până pe 3 iunie, apoi 899 de lei şi 999 de lei în ultima etapă.

„Sunt încântat că putem aduce experienţa SAGA Festival la Bucureşti şi că artişti precum Alan Walker, Tiësto, CarlCox, Timmy Trumpet vor crea o atmosferă extraordinară după un an greu, marcat de pandemie.

Sunt optimist că putem organiza SAGA în septembrie, suntem în legătură constantă cu autorităţile, avem argumente să credem că putem organiza festivalul în condiţii de siguranţă. De altfel, ne pregătim de EDC Las Vegas şi EDC Europe în Lisabona”, a transmis într-un comunicat Allan Hardenberg, CEO al ALDA, una dintre companiile organizatoare.

Festivalul se va concentra pe promovarea sustenabilităţii, inclusiv prin reducerea la maxim a folosirii plasticului şi pe reducerea „amprentei de festival” („festival footprint”), un termen ce care se referă la impactul pe care un eveniment de acest tip îl are, ţinând cont de o serie de factori, precum: amprenta de carbon, folosirea unor alimente din producţia locală sau utilizarea mijloacelor de transport public.

Saga Festival 2021 » Acțiuni responsabile la festival

De asemenea, SAGA şi-a unit eforturile cu WWF pentru a încuraja publicul să se implice activ în protejarea biodiversităţii şi să acţioneze responsabil pentru reducerea poluării apei, aerului sau a risipei de alimente.

ALDA este producător global, unul dintre jucătorii de pe piaţă mondială care a organizat peste 350 de evenimente pentru mai mult de 30 de branduri, care are în portofoliul companiei unele dintre cele mai cunoscute evenimente ale industriei muzicale internaționale precum: Armin Only, A State of Trance, Electronic Family, AMF, We AreConnected, New Horizons şi The Flying Dutch.

Insomniac produce evenimente inovatoare, complexe şi interactive şi festivaluri de muzică în întreaga lume, sprijinite de cele mai noi tehnologii la nivel de lumini, efecte speciale, pirotehnice, de echipamente de sunet de ultimă generaţie şi de instalaţii de mare complexitate. Timp de peste 25 de ani, Insomniac a organizat mai mult de 2.000 de festivaluri, concerte şi evenimente de club în întreaga lume, care au avut aproximativ 5 milioane de participanţi.

Cel mai important eveniment anual organizat de companie, Electric Daisy Carnival Las Vegas (EDC), este cel mai mare festival de muzică dance de la nivel mondial, care atrage peste 465.000 de fani de-a lungul a trei zile. În 2013, Insomniac a început un parteneriat cu Live Nation, una dintre cele mai cunoscute companii de entertainment de la nivel global.

Citește și » Concertele, filmele și spectacolele ar putea reveni de la 1 iunie, cu reguli stricte

Cât costă să petreci Paștele 2021 în România, la mare

Cât costă să petreci Paștele 2021 în România, la mare

Unde este cea mai ieftină bere din Europa + pe ce loc se află Bucureștiul

Unde este cea mai ieftină bere din Europa + pe ce loc se află Bucureștiul