Un nou site de filme și seriale apare pe piața românească

SkyShowtime în România din 2022
SkyShowtime în România din 2022

Serviciul de streaming SkyShowtime va fi disponibil în mai mult de 20 de ţări din Europa, între care şi România, începând cu 2022, au anunţat Comcast Corporation şi ViacomCBS Inc.

Cele două companii au anunțat parteneriatul pentru lansarea unui nou serviciu de tip Video On Demand, care va fi disponibil în peste 20 de țări din Europa, printre care și România.

Conform reprezentanților, „SkyShowtime va reuni decade întregi de experiență direct către consumator, filme și seriale originale realizate de NBCUniversal și de întreg portofoliul de branduri Sky și ViacomCBS, inclusiv titluri semnate SHOWTIME, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+ Originals, Sky Studios, Universal Pictures și Peacock. Gama extrem de variată a acestui serviciu va acoperi toate genurile și categoriile de audiență, inclusiv dramă, filme pentru copii și familii, francize, premiere, programe locale, documentare etc”.

SkyShowtime în România

Noul serviciu SVOD va fi lansat în 2022, în funcție de aprobările locale. SkyShowtime va fi disponibil în România, Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

SkyShowtime va fi gazda a peste 10,000 ore de entertainment venite de la creatori de top din toată lumea. În fiecare lună, noul serviciu va include filme în premieră și sezoane noi pentru seriale TV, precum și o librărie de titluri clasice și programe pentru copii și familii, toate la o calitate superioară a imaginii.

“Odată cu lansarea serviciului SkyShowtime, ne vom concentra content-ul global în vederea creării unei oferte de streaming de top, într-un mod rapid și la scară, prin investiții strategice și inteligente în mai multe etape În completarea anunțului despre parteneriatul dintre Paramount+ și Sky în Marea Britanie, Italia și Germania, SkyShowtime reprezintă o oportunitate enormă de a accelera expansiunea noastră în piață și de a deveni lideri în domeniul SVOD în Europa”

Raffaele Annecchino, Președinte & Chief Executive Officer al ViacomCBS Networks International

„Noul nostru serviciu de streaming SkyShowtime va aduce în același loc tot ce este mai bun din Statele Unite și Europa, cu brand-uri iconice și entertainment de cel mai înalt nivel pentru milioane de consumatori din peste 20 de țări noi.

Parteneriatul oferă o abordare inovatoare care va fi scalată rapid la nivel internațional, putând fi monetizată în întreaga Europă. Pornind de la conținutul extraordinar marca NBC Universal, Sky și ViacomCBS, SkyShowtime va oferi un line-up de excepție pentru întreaga familie și va genera o puternică recunoaștere la nivel de brand în toate regiunile Europei.”

Dana Strong, Group Chief Executive al Sky

Acest parteneriat va fi structurat ca un joint venture cu investiții și drepturi egale atât pentru ViacomCBS cât și pentru Comcast. Mai multe detalii legat de serviciile SkyShowtime, inclusiv prețul de abonament, vor fi anunțate la ulterior.

Citește și » HBO Max vine în România în 2022

HBO Max vine în România în 2022

HBO Max vine în România în 2022

Cele mai frumoase clădiri din București

Cele mai frumoase clădiri din București: arhitectura care a impresionat turiștii străini