Teatrul Excelsior vine cu noi producții online pentru copii și adolescenți

Teatrul Excelsior vine cu noi producții online pentru copii și adolescenți

Teatrul Excelsior, pentru copii și adolescenți, anunță noi moduri prin care îi puteți ajuta pe cei mici să-și petreacă timpul liber într-un mod constructiv.

Serialul pentru copii „Vrăjitorul Ştie-Tot” va fi lansat duminică, 24 ianuarie, de la ora 11:00.

Teatrul Excelsior lansează noi episoade ale producțiilor apreciate

Stagiunea online continuă cu noi sezoane din serialul de comedie „Dicţionar Teatral Urban” şi din show-ul „IMPROVChallenge”.

„Distractiv și educativ deopotrivă, noul serial pentru copii „Vrăjitorul Ştie-Tot” îl va ajuta pe cel mic să descopere o mulțime de curiozități și lucruri interesante de cultură generală! De pildă, câte forme pot avea fulgii de zăpadă sau cum funcționează un ceas cu cuc?

Melwin, Vrăjitorul Știe Tot, și Ucenicul său, Lullus, împreună cu diferite personaje din poveștile și basmele copilăriei au toate răspunsurile și explicațiile la aceste întrebări!”, informează organizatorii.

La Teatrul Excelsior, Dicționar Teatral Urban continuă cu sezonul 2. Marțea și joia, de la ora 20:00, curioșii reporteri Luminița Întuneric și Eugen Beznă se întorc în redacție și pornesc din nou în căutarea sensurilor teatrale ale unor cuvinte și expresii din cotidian. Întâmplările și întâlnirile cu personajele bizare pe care le intervievează le dau mereu planurile peste cap și produc de fiecare dată peripeții „semantice” greu de descurcat. Însă „Oracolul Teatrului” este mereu acolo pentru a vă dezvălui definiția lămuritoare. Start sezonul 2: marți, 19 ianuarie ora 20:00.

IMPROVChallenge continuă cu sezonul 3. În fiecare vineri, de la ora 20:00, setăm buna dispoziție pentru weekend cu IMPROVChallengeshow-urile de improvizație care depășesc de fiecare dată așteptările (tele)spectatorilor, dar și pe cele ale actorilor implicați. Deja cunoscuta echipă de improvizatori de la Teatrul Excelsior acceptă din nou provocările colegei lor Camelia Pintilie (MC-ul show-ului) de a plonja în ipostaze excepțional de imprevizibile. Și pentru că Teatrul EXCELSIOR s-a făcut deja remarcat prin faptul că își provoacă actorii să își depășească propriile limite, cel de-al treilea sezon IMPROVChallenge va fi… cu cântec! Start sezonul 3: vineri, 29 ianuarie ora 20:00.

Toate producțiile pot fi urmărite pe canalul de YouTube al teatrului, AICI!

Citește și » 8 jocuri online pe care le puteți încerca pe Zoom cu prietenii și familia

10 locuri pentru un brunch delicios în București

10 locuri pentru un brunch delicios în București

Excursie de o zi din București

Excursie de o zi din București: pârtia Sinaia și alte zone de schi și zăpadă