WhatsApp primește un update important: va funcționa pe mai multe dispozitive, în paralel

WhatsApp primește un update important: va funcționa pe mai multe dispozitive, în paralel
WhatsApp primește un update important: va funcționa pe mai multe dispozitive, în paralel

Aplicația WhatsApp, cea mai populară pentru comunicarea virtuală, va fi actualizată cu o opțiune extrem de utilă: va putea fi accesată de pe mai multe dispozitive, fără a mai fi nevoie de intermedierea prin telefon.

Până acum, era nevoie de un telefon cu conexiune la internet pentru a putea folosi aplicația pe PC și tablete. Toată comunicarea era trecută prin aplicația smartphone-ului, care verifica identitatea utilizatorului.

De la următorul update, WhatsApp va sincroniza conversațiile pe orice aplicație se loghează utilizatorul cu respectivul cont. Această opțiune va fi limitată la 4 device-uri pentru un cont.

La ce poate fi folosit WhatsApp

Dacă aveți o conexiune la internet, puteți utiliza aplicația pentru următoarele activități, cu mențiunea că veți fi taxat în funcție de abonamentul dumneavoastră. WhatsApp nu percepe nicio taxă pentru folosirea aplicației, costul depinde doar de compania dvs. de telefonie sau internet.

  • Trimiteți mesaje prietenilor și familiei. WhatsApp folosește conexiunea la internet a telefonului pentru a trimite mesaje, evitând tarifele pentru SMS-uri.
  • Țineți legătura cu cele mai importante grupuri de persoane, cum ar fi familia și colegii de muncă. Conversațiile de grup vă oferă posibilitatea să trimiteți mesaje, poze și clipuri video către maximum 256 de persoane în același timp.
  • Cu ajutorul apelurilor vocale, puteți vorbi cu prietenii și familia, chiar dacă se află în altă țară. Iar cu ajutorul apelurilor video, puteți purta conversații față în față atunci când folosirea apelurilor vocale și a mesajelor scrise nu mai este suficientă.
  • Trimiteți instantaneu poze și clipuri video prin WhatsApp. Puteți chiar să surprindeți cele mai importante momente cu ajutorul camerei încorporate. Pe WhatsApp, pozele și clipurile video se trimit rapid, chiar dacă aveți o conexiune lentă.
  • Trimiteți fișiere PDF, documente, foi de calcul, prezentări și multe altele fără a utiliza e-mailul sau alte aplicații de partajare a fișierelor. Puteți trimite documente de până la 100 MB.
  • Dintr-o simplă atingere, puteți înregistra un mesaj vocal, perfect pentru un salut rapid sau o poveste mai lungă.
  • Mesajele și apelurile sunt securizate, criptate integral, astfel încât numai dumneavoastră și persoana cu care comunicați le puteți citi sau asculta. Nimeni altcineva, nici măcar WhatsApp, nu are acces la ele, susține compania americană.

Citește și » Star Taxi depășește 80 de milioane de comenzi

Program integral Mozart la Ateneu, cu public

Program integral Mozart la Ateneu, cu public

EURO 2020

EURO 2020. Cum poți intra la meciuri pe stadion și de unde se ia brățara de acces