Adu-ti copilul la singurul loc de joaca cu tobogan cu role din Bucuresti!

loc de joaca gonflabil

În inima Bucureștiului, pe Strada Ziduri Între Vii 19, se află un loc magic, unde fiecare copil poate trăi aventurile propriilor sale povești și visuri. Licurici Land nu este doar un loc de joacă, ci o lume întreagă gândită pentru bucuria și fericirea întregii familii.

De la tobogane cu role la petreceri tematice, ateliere de creație și zone de relaxare pentru adulți, acest loc de joacă oferă o experiență inedită pentru toți cei care îl trec pragul.

De ce spune asta? Iată ce te așteaptă aici:

Ateliere de creație pentru micuții artiști

La Licurici Land, dezvoltarea creativității copilului tău devine o experiență captivantă. Cu ateliere de creație concepute special, aceștia oferă un mediu sigur și stimulativ, unde cei mici pot explora și învăța lucruri noi în timp ce se distrează. Cu ghidare atentă și materiale variate, aceste ateliere încurajează imaginația și exprimarea artistică, contribuind la dezvoltarea abilităților lor creative. La finalul fiecărui atelier, micuții vor fi atât extrem de fericiți, cât și înarmați cu o doză crescută de creativitate și încredere în propriile lor capacități.

Petreceri la locul de joacă 

Acesta nu este doar un spațiu de joacă, ci și locul perfect pentru organizarea petrecerilor copiilor. Vino să faci petrecerea prichindelului la Licurici Land și bucură-te de atmosfera magică! Cu decoruri tematice spectaculoase și activități pline de distracție, aceștia garantează că fiecare petrecere va rămâne o amintire de neprețuit pentru micuțul tău. La ei, fiecare detaliu este pus în valoare pentru a crea o experiență unică și specială pentru copii și părinți. 

Alege Licurici Land și transformă ziua de naștere a celui mic într-un moment cu totul special! 

Restaurant și bar pentru adulți

Pentru părinții care doresc să se relaxeze în timp ce copiii se distrează, acest loc de joacă dispune și de un restaurant bar confortabil. Savurează o cafea liniștită sau bucură-te de o pizza delicioasă în timp ce micuții se bucură de aventurile lor în lumea fermecată a Licurici Land.

Distracție pentru toate vârstele

La ei, bucuria și distracția nu sunt exclusive pentru cei mici! Oferind o varietate de activități și metode de divertisment pentru adulți, acest loc de poveste devine un refugiu pentru întreaga familie. 

Canapelele confortabile și jocurile de societate invită părinții să se relaxeze, iar scena de karaoke îți oferă oportunitatea de a-ți exprima talentele muzicale. Atmosfera prietenoasă și plină de viață, completată de jocurile electronice, toboganele, trambulinele și piscina cu bile, creează o experiență memorabilă pentru toți membrii familiei. La Licurici Land, fiecare zi devine o aventură plină de veselie și bucurie, transformând locul în destinația perfectă pentru distracție și relaxare în comunitatea Doamna Ghica din București.

Pentru a programa o vizită sau pentru a afla mai multe detalii, poți contacta Licurici Land – Loc de joacă pentru copii la numărul de telefon 0750 704 972. Adresa completă a locației este Strada Ziduri Între Vii 19, București 023321.

Teatrul Naţional Bucureşti

Teatrul Naţional Bucureşti aduce „Titanic Vals” de Tudor Muşatescu! Sold-out la primele 2 spectacole