Cum poți primi alerte de preț pentru zborurile de care ești interesat

Wizz Air

Pasagerii Wizz Air pot activa alerte de preț pentru zborurile care îi interesează, datorită noii funcții din aplicația mobilă.

După cea mai recentă actualizare a aplicației Wizz Air, utilizatorii care au cont pot selecta ce alerte de preț să primească, pentru maximum 5 zboruri.

Astfel, ei vor primi notificări în momentul în care prețul respectivelor bilete scade sau crește, pentru a-și putea rezerva imediat biletele la prețul cel mai convenabil.

Alertă de preț Wizz Air

Pentru a configura o alertă de preţ este nevoie ca aplicaţia mobilă Wizz Air să fie descărcată şi, ulterior, prin conectarea la aceasta se poate căuta zborul dorit şi activa funcţia “alertele de preţ”.

Alertele sunt trimise o dată pe zi printr-o notificare push şi se vor şterge automat odată cu plecarea zborului urmărit.

Aplicaţia mobilă Wizz Air este disponibilă gratuit pentru utilizatorii de Android (AICI) şi iOS (AICI).

Programul zborurilor Wizz Air pentru iarna 2021 – 2022

Compania aeriană Wizz Air a anunțat programul de iarnă pentru octombrie 2021 – martie 2022, operat de pe toate aeroporturile din România.

Wizz Air oferă o gamă largă de rute la prețuri reduse către cele mai atractive țări și orașe din Europa. Tarifele încep de la 99 de lei / 19,99 de euro și biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației mobile.

Acestea sunt tarifele pentru un singur segment și includ taxa de administrare. În prețul biletului intră un bagaj de mână, cu dimensiuni maxime 40 x 30 x 20 cm. Trollerul și orice bagaj adițional de cală sunt tarifate adițional.

Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate este limitat.

În primele două săptămâni de la publicare, adică până pe 19 februarie, noul program de iarnă e disponibil doar pentru membrii WIZZ Discount Club, iar după această perioadă oricine poate rezerva o vacanță într-una dintre destinațiile însorite de iarnă precum Abu Dhabi, Tel Aviv sau Malta.

Vacanțele școlare pot oferi, de asemenea, oportunități de city break pentru familii către destinații captivante, cum ar fi Londra, Roma, Paris, Billund, Stockholm sau Copenhaga. O vacanță la schi, destinații pe plajă, city break sau doar o călătorie acasă de Crăciun – aveți o mulțime de oportunități.

Pe lângă posibilitatea de a personaliza experiența de călătorie, Wizz Air oferă călătorilor și o opțiune de flexibilitate ridicată prin serviciul WIZZ Flex. Prin adăugarea la rezervare, pasagerii au o măsură suplimentară de protecție. Astfel, aceștia pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Citește și » Zboruri directe Wizz Air din București spre Zakynthos și Corfu în această vară

Expoziție-record la Muzeul Național al Literaturii Române

Expoziție-record de stampe japoneze la Muzeul Național al Literaturii Române

Teatrul Evreiesc de Stat se redeschide pentru public cu o premieră

Teatrul Evreiesc de Stat se redeschide pentru public cu o premieră