Auchan România a deschis al 13 shop-in-shop „O nouă viață” în Titan

Auchan România

Auchan România extinde proiectul de economie circulară a hainelor și deschide al treisprezecelea shop-in-shop „O nouă viață by Auchan” în incinta hipermarketului Auchan Titan, din București.

Compania încurajează astfel consumul responsabil și contribuie la un viitor mai sustenabil, prin încurajarea clienților de a achiziționa haine care au mai fost îmbrăcate, oferindu-le astfel o nouă viață.

Deschis printr-un parteneriat cu lanțul de magazine LaMajole, spațiul dedicat din incinta hipermarketului dispune de o suprafață de 45 mp și oferă clienților o gamă variată de articole vestimentare pentru femei, bărbați și copii, iar prețurile produselor variază între 12 și 350 lei.

Proiectul special lansat de Auchan România

Proiectul „O nouă viață” s-a bucurat de un real succes încă de la lansare și reprezintă o premieră pentru piața locală de retail, fiind una dintre soluțiile propuse de Auchan ca parte a strategiei proprii de reducere a amprentei de carbon, prin intermediul căruia hainele deja purtate sunt reutilizate.

O noua viata
Auchan România

O nouă viață by Auchan este disponibil în prezent în hipermarketuri din: București Drumul Taberei, Timișoara Nord, Oradea, Pitești Bradu, Sibiu, Craiova Electroputere, Deva (deschise cu ajutorul partenerului Monique Investment) și din Cluj Nord, Târgu Mureș Sud, Brașov Coresi, Ploiești și București (Pallady și Titan), deschise în parteneriat cu LaMajole.

Auchan vizează în continuarea extinderea programului și în restul hipermarketurilor din țară, completând astfel acțiunile deja existente de reducere a poluării textile.

CITEȘTE ȘI » SAGA Festival va avea loc în 3, 4 şi 5 iunie pe Arena Naţională din Bucureşti! Primii artiști confirmați

SAGA Festival

SAGA Festival va avea loc în 3, 4 şi 5 iunie pe Arena Naţională din Bucureşti! Primii artiști confirmați

Bucharest

Love Lost, Bucharest. Poveşti despre dragostea pierdută, în perioada 6 – 29 mai