Biblioteca Națională a României se închide o lună

Biblioteca Națională a României

Biblioteca Națională a României va fi închisă pentru public între 14 decembrie 2020 și 11 ianuarie 2021.

„Pe fondul creșterii constante a numărului de persoane infectate cu COVID-19, se impune luarea unor măsuri suplimentare de igienizare a tuturor spațiilor în care își desfășoară activitatea Biblioteca Națională a României.

Totodată, efectuarea unor reparații curente în zona spațiilor libere pentru lectură este programată pentru perioada imediat următoare. Pentru efectuarea tuturor acestora, între 14 decembrie 2020 și 11 ianuarie 2021, Biblioteca Națională a României va fi închisă pentru public.

În această perioadă, toate evenimentele culturale sau profesionale vor avea loc exclusiv în mediul virtual, iar activitățile Centrului Național ISBN-ISSN.CIP se vor desfășura fără întrerupere, de asemenea în mediul on-line.

Activitatea de depunere a publicațiilor cu titlu de depozit legal va continua, însă recomandăm editorilor ca depunerea publicațiilor să se realizeze prin Poșta Română sau prin intermediul firmelor de curierat.

Deoarece sănătatea și siguranța angajaților și a vizitatorilor Bibliotecii este prima noastră prioritate, monitorizăm continuu informațiile oficiale, astfel încât să răspundem rapid pe măsură ce condițiile se vor schimba. Informații despre restricții sau ridicarea acestora vor fi publicate atât pe website-ul Bibliotecii, cât și pe pagina de Facebook.

Vă invităm să accesați în continuare resursele online disponibile în biblioteca digitală și Catalogul On-line”, informează reprezentanții Bibliotecii.

Citește și » „The Severed Garden”, expoziție neconvențională a pictorului Casei Regale a României

parc suprateran

Piedone vrea un parc suprateran, în sectorul 5

CineMAiubit 2020 » Festivalul Internațional de Film Studențesc

CineMAiubit 2020 » Festivalul Internațional de Film Studențesc va fi, în premieră, online