Bonul albastru! Kaufland introduce un nou tip de bon fiscal, prietenos cu mediul înconjurător

Bonul albastru

Bonul albastru, începând cu luna martie este la Kaufland România. Magazinul introduce treptat noul bon de casă ecologic și durabil.

Compania continuă astfel strategia sa de sustenabilitate pentru ca mersul la cumpărături să fie o activitate mai prietenoasă cu mediul înconjurător.

Suportul inovator de hârtie termică albastră al noului bon fiscal este certificat FSC și este originar din silvicultură durabilă.

Bonul albastru este produs fără coloranți chimici, este rezistent la lumina solară și poate fi arhivat pentru multă vreme fără ca scrisul de pe acesta să se șteargă.

Un alt avantaj pentru clienți este acela că eco-bonul este rezistent la apă și ulei, ceea ce îl face deosebit de durabil. Totodată, acesta poate fi reciclat folosind coșurile pentru reciclarea hârtiei.

Odată cu trecerea la bonul albastru va fi optimizat și modul de ambalare al rolelor de bon, măsură prin care Grupul Schwarz va economisi în viitor 30 de tone de plastic pe an, în cadrul strategiei REset Plastic.

Bonul albastru reprezintă un pas important către o experiență de cumpărături și mai prietenoasă cu mediul – și astfel către un viitor mai verde.

Bonul albastru – și mai multe avantaje

Deși este albastru, bonul nu conține fenoli sau alți compuși chimici pentru culoare. Prin urmare, nu prezintă riscuri pentru sănătate în cazul în care atinge alimentele din punga de cumpărături.

În comparație cu bonurile obișnuite, textul tipărit de pe bonul nostru ecologic este rezistent la lumina soarelui. Astfel, scrisul nu se șterge, iar bonul poate fi păstrat pentru o perioadă mai lungă de timp, în cazul în care este necesar. De asemenea, este rezistent la ulei și apă, fiind încă lizibil chiar dacă se udă sau ajunge din greșeală în mașina de spălat.

Puncte de colectare a materialelor reciclabile

În magazinele Kaufland vei găsi nu numai sursele de lumină potrivite, ci și cutii de colectare a becurilor LED uzate și a altor surse de iluminat eficiente energetic, precum și a multor alte materiale reciclabile.

Asset 5708930

Poți face acest lucru fie direct la punctele noastre de colectare a materialelor reciclabile, fie la biroul de informații din orice magazin din rețeaua națională, respectiv la automatele de reciclare din parcările magazinelor. Prin sistemul nostru de colectare, ne asigurăm că materiile prime de înaltă calitate sunt reciclate și orice substanțe nocive pe care le pot conține sunt eliminate în mod corespunzător.

Ce se colectează?

  • ambalaje din hârtie și carton;
  • folii;
  • becuri;
  • aparate electrice mici;
  • baterii;
  • PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru);
  • recipiente goale de produse de igienă sau de curățenie.

CITEȘTE ȘI » Takeaway.com, parteneriat cu Auchan! 40 de preparate gătite sunt disponibile pentru comandă

Takeaway

Takeaway.com, parteneriat cu Auchan! 40 de preparate gătite sunt disponibile pentru comandă

Scenariul roşu

Scenariul roşu de la miezul nopţii în Bucureşti! Lista noilor restricții pentru următoarele două săptămâni