Aplicaţia Facebook Messenger, nefuncţională pentru milioane de utilizatori

Facebook Messenger

Aplicaţia Facebook Messenger este nefuncţională pentru milioane de utilizatori din lume, joi, începând de la ora României 13:00.

Mesajele nu pot fi trimise sau sunt trimise cu întârziere şi nu este posibilă nici descărcarea de clipuri şi fotografii.

Potrivit site-ului DownDetector, aplicaţia nu funcţionează în părţi din Asia, Europa, Australia şi America de Nord.

Au fost primite peste 2.400 de reclamaţii pe minut legat de indisponibilitatea serviciului, Facebook Messenger. Utilizatorii reclamau că nu pot trimite mesaje, nu se pot loga, nu pot trimite fotografii sau videoclipuri şi nici apeluri.

Unde n-a mers Facebook Messenger

Primele ţări afectate au fost, aparent, Marea Britanie, Belgia şi Franţa, după care defecţiunea s-a extins. Cea mai afactată este Polonia.

Aparent, şi Instagram – deţinută de Facebook – prezintă probleme. Mai mulţi utilizatori au reclamat că ambele aplicaţii, Instagram şi Facebook, nu funcţionează.

În afară de DownDetector, IsTheServiceDown şi IsItDown au confirmat creşteri ale raportărilor problemelor de sistem ale Facebook Messenger şi Instagram.

În lunile august şi septembrie au mai fost constatate probleme ale sistemului, însă aceasta de acum pare a fi una dintre cele mai îndelungate din istoria aplicaţiei.

Citește și » Oscarurile 2021 se vor desfășura „în persoană”

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac și-a lansat cartea autobiografică: Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama

Atelier de globuri de Crăciun în București - „O zi în lumea sticlei”

Atelier de globuri de Crăciun în București – „O zi în lumea sticlei”