iSTYLE deschide primul magazin stradal, în Bucureşti!

iSTYLE

iSTYLE, cel mai important retailer specializat Apple din România, a anunţat că deschide primul magazin stradal din București şi ajunge la un număr de 12 locaţii fizice la nivelul întregii ţări.

Noul magazin se află în centrul Capitalei, are 50 de metri pătraţi şi vinde produse Apple. Compania estimează o cifră de afaceri în jur de 50 de milioane de euro pentru anul 2020, la nivelul anului trecut.

”Situaţia actuală internaţională se caracterizează şi printr-un salt considerabil în ceea ce priveşte utilizarea tehnologiei în aproape toate domeniile vieţii, astfel încât presiunea asupra companiilor de profil a devenit din ce în ce mai mare. Lansarea primului magazin stradal din ţară ne oferă şansa unei interacţiuni mai bune cu cei interesaţi de produsele şi serviciile noastre”, a declarat Valeriu Ion, general manager iSTYLE.

iSTYLE, furnizor de servicii Apple autorizat

Noul magazin funcţionează şi ca punct de recepţie pentru service-ul iSTYLE, furnizor de servicii Apple autorizat. Echipa de tehnicieni oferă servicii de consultanţă tehnică, diagnoză, reparare şi înlocuire de componente, transfer de date sau upgrade de sisteme, toate efectuate în strânsă colaborare cu echipa centrală Apple.

iSTYLE2

Reprezentanţii iSTYLE spun că au luat în calcul o locaţie suplimentară, în afara centrelor comerciale, un spaţiu de sine stătător care va putea funcţiona indiferent de restricţiile impuse de contextul pandemiei.

”Decizia de extindere vine şi în urma numărului mare de solicitări primite în perioada aceasta care a condus la anumite blocaje, dar şi a necesităţii românilor de a primi sfaturi cât mai personalizate. Compania continuă să implementeze toate măsurile necesare pentru asigurarea unei comunicării constante şi eficiente cu toţi consumatori în cel mai scurt timp posibil”

comunicat al companiei

Prin intermediul celor 46 de magazine retail şi online la nivel european, iSTYLE oferă gama completă de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch şi Apple TV şi un portofoliu de accesorii şi software. În România, iSTYLE are magazine deschise în Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Cluj, Braşov şi Iaşi.

Citește și » Mihai Bendeac și-a lansat cartea autobiografică: Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama

Festivalul Brazilor de Crăciun

Festivalul Brazilor de Crăciun a obţinut 474.600 de euro pentru educaţia a peste 10.000 de copii

parc suprateran

Piedone vrea un parc suprateran, în sectorul 5