James Arthur va concerta, în august, la Arenele Romane

James Arthur

Cântăreţul britanic James Arthur va concerta pe 16 august la Arenele Romane din Bucureşti, anunţă organizatorii. Biletele cumpărate la show-ul artistului reprogramat din 2020 rămân valabile.

James Arthur este unul dintre cei mai de succes artişti britanici, cu peste 2,5 milioane de albume vândute în întreaga lume. A ajuns în topurile a zeci de ţări, iar până în prezent, albumele sale i-au adus 4 discuri de platină şi 4 discuri de aur, dar şi un videoclip cu peste 1 miliard de vizualizări pe Youtube.

James Arthur e amabsador SANE

James Arthur a câştigat X Factor în 2012, iar până în prezent este cel mai de succes artist care a luat parte la celebrul concurs. În doar 4 ani de la lansarea sa pe scena muzicală, el a susţinut concerte atât în Europa, cât şi în America de Nord şi în Asia. A împărţit scena sau a colaborat cu artişti precum Kelly Clarkson, One Republic, Machine Gun Kelly sau Westlife.

Este şi amabsador SANE, o organizaţie caritabilă din Regatul Unit care ajută persoane ce se lupta cu depresia şi anxietatea.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iabilet la următoarele preţuri: Premium (cu loc) – 289 lei în presale şi 320 la intrare, Teren (fără loc, în faţa scenei) –  199 în presale şi 230 la intrare, Acces General (cu loc) – 149 lei în presale şi 170 lei la intrare

La preţul tuturor biletelor comandate în earlybird şi presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

CITEȘTE ȘI » HBO Max se lansează în România pe 8 martie

HBO Max

HBO Max se lansează în România pe 8 martie

Primăria Sectorului 1

Premieră în România. Primăria Sectorului 1 va produce mai multă energie electrică decât consumă