Maratonul București și semimaratonul revin la datele tradiționale în 2022

Maratonul București

Maratonul București și semimaratonul revin la datele tradiționale, după ce în 2021 au fost mutate în toamnă, din cauza contextului de sănătate.

Bucharest RUNNING CLUB anunță că Bucharest HALF MARATHON se va desfășura pe 7-8 mai și Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON pe 8-9 octombrie 2022.

Cursele Copiilor revin din acest an la Semimaratonul și Maratonul București. Cursele se desfășoară în mod gratuit, fără timpi înregistrați și clasamente, astfel copiii își însușesc valori prin sport precum corectitudinea, inițiativa și încrederea de sine.

Acces gratuit pentru ucraineni la Maratonul București

În solidaritate cu alergătorii ucraineni, Bucharest RUNNING CLUB le va acorda acestora gratuitate la înscriere, indiferent de cursa pe care o vor alege.

În ceea ce privește implicarea socială, parteneriatul pe care BRC îl începe anul acesta cu GivenGain.com vine în sprijinul alergătorilor și al cauzelor susținute cu beneficiul unei expuneri internaționale consistente. Astfel, Semimaratonul și Maratonul București se alătură evenimentelor majore care utilizează deja această platformă, dintre care enumerăm Maratoanele de la Boston, New York, Chicago, Londra, Paris, Atena.

Un studiu realizat împreună cu Quantix Marketing Insights, al cărui obiectiv a fost acela de a înțelege mai bine motivele alergătorilor participanți la evenimentele #RunInBucharest, precum și satisfacția lor față de diferitele aspecte ale curselor, evidențiază următoarele:

  • referitor la etapele de pregătire a evenimentelor: nivelul de satisfacție este ridicat pentru fiecare atribut evaluat (procesul de înregistrare, promovarea online și offline, ridicarea kitului de concurs, website-ul evenimentelor, paginile de social media, tricoul);
  • în timpul evenimentului, concurenții apreciază cel mai mult sprijinul voluntarilor, serviciile de prim ajutor și traseul;
  • la finalul evenimentului, concurenții apreciază cel mai mult acuratețea procesului de cronometrare, medalia și organizarea zonei Sosire.

„Într-un an turbulent, cu multe suișuri și coborâșuri, Bucharest RUNNING CLUB demonstrează încă o dată că poate să organizeze două evenimente de alergare la cele mai înalte standarde de siguranță. Scopul nostru este să ne vedem cu entuziasm și motivare la linia de start pe 8 mai și 9 octombrie și să cucerim împreună străzile Bucureștiului”

Valeria Răcilă van Groningen, președinta Bucharest RUNNING CLUB.

CITEȘTE ȘI » Primăria Capitalei amplasează noi senzori de monitorizare a calităţii aerului din Capitală

senzori de monitorizare

Primăria Capitalei amplasează noi senzori de monitorizare a calităţii aerului din Capitală

Primăria Capitalei

Primăria Capitalei modifică termenii contractuali pentru închirierea Arenei Naţionale