Noaptea Muzeelor: aproximativ 10.000 de bucureșteni au vizitat Primăria Capitalei și muzeele

Noaptea Muzeelor

Primăria Capitalei rămâne deschisă publicului încă o săptămână, după interesul manifestat în Noaptea Muzeelor.

Aproximativ 10.000 de bucureșteni au vizitat Primăria Capitalei, muzeele și casele memoriale din subordinea municipalității, precum și Muzeul Temporar de New Media Art – RADAR 2021 în Noaptea Europeană a Muzeelor.

Spectacol de Noaptea Muzeelor

Primarul General, Nicușor Dan: ”În ciuda vremii schimbătoare, am avut parte de un flux important de vizitatori, în special tineri, care au vrut să descopere istoria Capitalei, moștenirea ei culturală, dar și noile tendințe ale artei contemporane.

IMG 4486
Noaptea Muzeelor

Prin locații și evenimente, cu ajutorul studiourilor multimedia, al proiecțiilor, al elementelor de sunet și design, al inteligenței artificiale, am reușit să îmbinăm tradiționalul cu modernul, pentru a oferi vizitatorilor experiențe diverse și antrenante.

„Ca urmare a interesului pentru Primăria Capitalei, care a participat pentru prima dată la Noaptea Europeană a Muzeelor, am hotărât să prelungim programul de vizitare și să lăsăm deschise ușile primăriei pentru publicul larg încă o săptămână. Astfel, bucureștenii care nu au reușit încă să ne viziteze vor putea face acest lucru începând de luni, 14 iunie, până pe data de 20 iunie inclusiv, între orele 17.00 – 20.00”, se arată într-un comunicat emis de Primărie.

Expoziţia de la parterul palatului „URANUS ACUM”, prezentată la Noaptea Muzeelor, rămâne disponibilă pentru vizitare pe toată perioada uşilor deschise ale Primăriei Capitalei, până duminică, 20 iunie.

Primăria Capitalei (parterul clădirii şi curtea interioară) poate fi vizitată zilnic, între 14 și 20 iunie, în intervalul orar 17.00 – 20.00, iar accesul în clădire se face prin intrarea principală din Bulevardul Regina Elisabeta.

CITEȘTE ȘI » Vedem meciurile de la EURO 2020, direct pe Promenada Mall

EURO 2020

Vedem meciurile de la EURO 2020, direct pe Promenada Mall

Euro 2020

Euro 2020. Austria a învins Macedonia de Nord, scor 3-1, pe Arena Naţională