Ghişeele pentru plata taxelor şi impozitelor în Sectorul 4 vor fi desfiinţate

plata taxelor şi impozitelor

Plata taxelor şi impozitelor se digitalizeză în Sectorul 4. Primarul sectorului 4, Daniel Băluţă, a făcut anunțul în ceea ce privește desfiinţarea ghişeelor pentru plata taxelor şi impozitelor.

Pentru cei care nu se descurcă să plătească online sau la staţiile de plată vor exista puncte de informare pentru plata taxelor şi impozitelor.

”Desfiinţăm ghişeele la nivelul Sectorului 4. Anul 2021 va fi ultimul în care vom mai sta la cozi să ne plătim taxele şi impozitele. Ne digitalizăm 100%”, a anunţat, miercuri, primarul Sectorului 4.

Daniel Băluţă precizează că se vor păstra puncte de informare şi asistenţă a cetăţenilor, în diferite locaţii din sector, pentru cei care au nevoie de ajutor, fie pentru utilizarea platformelor electronice, fie pentru folosirea staţiilor de plată self-pay.

”Trebuie să înţelegem că acesta este viitorul. Vrem sau nu vrem, către acest drum se îndreaptă omenirea. Pe parcursul timpului vă voi mai informa cu privire la acest aspect şi nu trebuie să vă speriaţi sau să vă panicaţi. Vom face acest pas către digitalizare împreună”, a mai precizat primarul, referitor la plata taxelor şi impozitelor.

Modalități actuale pentru plata taxelor şi impozitelor

  • numerar prin casierie;
  • prin mandat poștal;
  • prin ordin de plată;
  • prin P.O.S.;
  • prin intermediul site-ului www.ghiseul.ro ;
  • prin WESTACO EXPRESS implementat în staţiile de benzină OMV din toată ţara.
  • prin intermediul terminalelor Zebra Pay localizate în supermarketuri(Mega Image, etc.)

Cum puteți utiliza aplicația Mobilă Primăria Sectorului 4

Vorbim de un mijloc modern și la îndemână pentru a comunica cu Primăria Sectorului 4. Este o aplicație GRATUITĂ pentru sistemele Android si IOS . În cadrul aplicației, după instalare, vă veți crea un cont și astfel se poate comunica usor și rapid cu Primăria Sector 4, Direcția Generală de Poliție Locală Sector 4, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, Direcția Mobilitate Urbană Sector 4.

Încasări de 15.000.490 lei la Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 3

Primăria Sectorului 3 a încasat, în perioada 01.01.2021-18.01.2021, suma de 15.000.490 lei reprezentând taxe și impozite locale aferente anului 2021.

Din suma totală, 5.217.084 lei au fost achitați de 23.798 constribuabili din Sectorul 3 prin platforma www.ghiseul.ro.

În cazul achitării integrale a taxelor și impozitelor locale aferente anului 2021 până la data de 31 martie, contribuabilii beneficiază de o bonificație în cuantum de 10%.

Pentru plata impozitelor şi taxelor locale Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 3 pune la dispoziţia contribuabililor cele trei sedii situate în str. Sfânta Vineri nr. 32, str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5 şi str. Câmpia Libertății nr. 36. Programul de lucru la sediile DGITL Sector 3 este următorul: luni, marţi, miercuri și vineri, de la 8.30 la 16.30 și joi de la 8.30 la 18.30.

De asemenea, contribuabilii îşi pot achita obligaţiile fiscale şi la toate oficiile poştale şi agenţiile CEC de pe raza Sectorului 3.

CITEȘTE ȘI » Eliberare carte de identitate – GHID PRACTIC cu toate informațiile importante!

Teatrul Evreiesc de Stat

Teatrul Evreiesc de Stat. Evenimente online pentru a omagia 80 de ani de la Pogromul de la Bucureşti

Unirea Principatelor Române

Unirea Principatelor Române celebrată la Muzeul Național de Istorie a României