Primăria Sectorului 3 are anunțuri importante pentru cetățeni

Primăria Sectorului 3

Primăria Sectorului 3 a început în forță noul an. Oficialii administrației conduse de Ionuț Negoiță au anunțat că locuitorii pot depozita brazii în locuri special amenajate, că acțiunea de deszăpezire din sector se desfășoară fără incidente, dar și startul implementării proiectului Resourceful Cities.

Se strâng brazii de către Primăria Sectorului 3

Primăria Sectorului 3 a anunțat faptul că a început strângerea brazilor de Craciun din sector prin Direcția Generală de Salubritate Sector 3.

„Locuitorii sunt rugați să îi depoziteze în zona ghenelor de gunoi sau la pubelele stradale de unde sunt ridicați zilnic de echipele special dedicate acestor activități. Brazii nu trebuie aruncați la întâmplare pe domeniul public, deoarece se aplică amenzi conform legii”, este mesajul celor de la Primăria Sectorului 3.

1

Informații suplimentare se pot obține la următoarele numere de telefon: 0720.777.511, 0720.777.512, 0720.777.513, 0720.777.514 și 0720.777.515.

Acțiune de deszăpezire pe străzile sectorului

Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Salubritate, a acționat, în ultimele ore, atât cu utilaje pentru deszăpezire, cât și cu substanțe antiderapante, pentru a asigura condiții normale de trafic în această perioadă.


Astfel, echipele de specialitate au intervenit permanent pentru deszăpezire atât pe arterele principale, cât și pe cele secundare. Echipele mobilizate au acționat și cu utilaje mici pe străzile adiacente, inclusiv în parcări și pe spațiile mai greu accesibile.

Proiectul Resourceful Cities, implementat de Primăria Sectorului 3

Primăria Sectorului 3, alături de alți nouă parteneri europeni implementează proiectul Resourceful Cities, din cadrul Programului URBACT, cu scopul promovării principiilor economiei circulare prin intermediul centrelor de resurse urbane.

Newsletter Resourceful Cities PS3

Proiectul, care a debutat în 2019 cu o primă fază ce a durat șase luni și care a vizat consolidarea parteneriatului, a fost aprobat pentru faza a doua în luna mai a acestui an de către Comitetul de Monitorizare a Programului URBACT. Astfel, Resourceful Cities se numără printre cele 23 de rețele de planificare a acțiunilor care vor lucra, în conformitate cu metoda URBACT, la elaborarea planurilor de acțiune integrate în vederea soluționării problemelor specifice.

CITEȘTE ȘI » Sectorul 6. Puncte de colectare a brazilor naturali rămaşi după sărbători

Mihai Eminescu

Expoziţie dedicată împlinirii a 162 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu

Vaccinul Moderna

Vaccinul Moderna a ajuns în România. Câte doze conține prima tranșa