3 informații de ultimă oră oferite de Primăria Sectorului 3

Primăria Sectorului 3

Informații noi pentru toți locuitorii de la Primăria Sectorului 3. Centru de donații de sânge pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina, colectare de deșeuri voluminoase, plus lucrări pe străzile din sector.

„Sânge pentru Ucraina” – Campanie de donare de sânge

Primăria Sectorului 3 și Centrul de Transfuzie Sanguină (CTS) Bucureşti organizează o campanie de donare de sânge denumită „Sânge pentru Ucraina”. Campania se va desfășura în perioada 14 -15 martie, între orele 8.30-12.00.

Punctul de donare este amenajat de Primăria Sectorului 3 în sala de sport a Colegiului Mihai Bravu (şos. Mihai Bravu nr. 428). Acesta este organizat astfel încât să respecte toate normele de siguranţă sanitară, asigurându-se condiţii optime recoltării de sânge.

Persoanele interesate se pot înscrie, începând de acum, completând acest formular (formular de înscriere). Programarea va fi confirmată telefonic, la numărul de telefon pe care îl veți transmite în urma completării formularului.

Primăria Sectorului 3 trasează benzi rezonatoare pe străzile cu trafic intens din sector


Primăria Sectorului 3 a demarat un proiect prin care trasează benzi rezonatoare înaintea trecerilor de pietoni, pe străzile cu trafic rutier intens. În ultima perioadă s-au montat astfel de benzi pe bulevardul Theodor Pallady, urmând a fi amplasate și pe celelalte artere principale și bulevarde din Sectorul 3.

În cadrul proiectului înaintea fiecărei treceri de pietoni sunt amenajate trei benzi rezonatoare și sunt montate și panouri rutiere care anunță că urmează o trecere de pietoni nesemaforizată. Prin trasarea acestor benzi rezonatoare șoferii sunt atenționați să reducă viteza. Proiectul este derulat de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Brigada Rutieră București.

Direcția Generală de Salubritate Sector 3 colectează deșeurile voluminoase

Primăria Sectorului 3 prin Direcția Generală de Salubritate Sector 3 anunță faptul că ridică deșeurile voluminoase (saltele, uși, mobilier), DEEE-uri (frigidere, cuptoare, alte echipamente electronice sau electrocasnice) precum și deșeuri rezultate din construcții în urma unei programări făcute în prealabil.

Primăria Sectorului 3 a pus la dispoziția cetățenilor și asociațiilor de proprietari numerele de telefon 0720.777.511, 0720.777.512, 0720.777.513, 0720.777.514 și 0720.777.515 unde se pot programa pentru o zi și o oră în care obiectele vor fi ridicate din locurile indicate.

De asemenea, solicitările pentru programare în vederea ridicării gratuite a deșeurilor voluminoase se pot trimite și pe whatsapp, la numarul de telefon 0720.777.511 și trebuie să cuprindă solicitarea, adresa și numele. Deșeurile se vor ridica cu titlu gratuit, în limita a 2,5 m³ – echivalentul unei platforme – o dată pe lună pentru fiecare adresă.

CITEȘTE ȘI » Senzori de măsurare a calității aerului în școlile din Sectorul 1

Șoseaua Olteniței

Șoseaua Olteniței a intrat în reparații capitale! Artera va fi complet modernizată

Arena Națională

35.000 de fani au participat pe Arena Națională la concertul „We are One”