Saga Festival a debutat la Romaero, pe cea mai mare scenă din România

Saga Festival a debutat la Romaero, pe cea mai mare scenă din România
Saga Festival a debutat la Romaero, pe cea mai mare scenă din România

Saga Festival, care se desfășoară în București până pe 12 septembrie, a debutat vineri într-o atmosferă de senzație și cu o infrastructură pe măsură.

Scena principală, Source, are 35 de metri înălțime și 100 de metri deschidere și a fost gândită ca un adevărat spectacol, ce are icosaedrul ca element central, care va prinde viață în numai 7 zile. De la Source derivă toate celelalte scene, care fac parte dintr-un concept unic în țară. 

Festivalul SAGA este bazat pe creație și artă și va fi un loc ce va reda copilăria, un loc în care participanții se pot simți din nou copii, care activează o parte din fiecare ce ajută imaginația să prindă viață și dă libertate. Aceasta se împletește cu energia, pe care o regăsim în toate scenele din festival, în conexiunea dintre oameni, dintre artiști și fani. 

Saga Festival, cu 4000 de oameni în spate

241780722 405652327579435 1734749640232739015 n
Saga Festival a debutat la Romaero, pe cea mai mare scenă din România

Peste 75 de tiruri cu echipament au sosit din Olanda și Germania și aproximativ 4000 de oameni au lucrat zilnic pentru a realiza un Saga Festival de neuitat pentru toți cei care vor intra pe porțile Romaero vor petrece 3 zile pline de efervescență.

Peste 600 de tone de schele, 100 km de cabluri, peste 500 de boxe și 2500 de ecrane led sunt doar câteva dintre elementele care pun SAGA pe harta celor mai spectaculoase festivaluri din lume. 

Line-up-ul include nume sonore, peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai. Pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, SICKICK, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, INNA, Antonia și Grasu XXL.

Saga Festival a blocat Nordul Capitalei

Circulația pe aproape toate arterele din Nordul Capitalei a fost blocată sau mult îngreunată vineri, din cauza restricțiilor de circulație pentru organizarea Saga Festival. Mai exact, pentru organizarea evenimentului, bulevardul Aerogării, pe segmentul cuprins între str. Nicolae Caramfil și șos. București – Ploiești este închis pe 10.09.-11.09.2021 și 11.09.-12.09.2021, în intervalul orar 14:00- 05:30 și în data de 12.09.-13.09.2021, în intervalul orar 12:00-05:00.

Din cauza închiderii acestui bulevard, șoferii care intră în București merg spre fântâna Miorița și pe Kiseleff. Blocajul se duce până spre bulevardul Bucureștii Noi și Șoseaua Colentina. Situația este și mai dificilă în condițiile în care este vineri seară, iar ieșirea din București spre munte este aglomerată.

Din mărturiile unor cititori HotNews.ro, câțiva km, între Liceul Francez și Arcul de Triumf au fost parcurși în mai mult de două ore.

Poliția Rutieră recomandă șoferilor următoarele rute ocolitoare:

Șos. Străulești – str. Băiculești – bd. Poligrafiei – Piața Presei Libere – șos. Kiseleff – Piața Arcul de Triumf – bd. Mareșal Constantin Prezan – bd. Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle;
Șos. Gheorghe Ionescu Șisești – șos. Bucureștii Noi – Calea Griviței – bd. Ion Mihalache – str. Buzești;
Șos. Pipera – șos. Nicolae Caramfil – bd. Beijing – Piața Charles de Gaulle – Piața Arcul de Triumf – Piața Presei Libere – șos. București-Ploiești.

Citește și: Noaptea Literaturii Europene – plimbare literară pe Calea Victoriei

Noaptea Literaturii Europene - plimbare literară pe Calea Victoriei

Noaptea Literaturii Europene – plimbare literară pe Calea Victoriei

Peste 21 de tone de ciocolată Leonidas vândute în București în 2020

Peste 21 de tone de ciocolată Leonidas vândute în București în 2020