Noi concurenți intră la Survivor România, în ediția difuzată pe 4 februarie

Survivor România

Joi seară, la Survivor România, Faimoșii și Războinicii își vor da întâlnire pe terenul sportiv, într-un nou meci antrenant, cu o miza uriașă.

Dar asta nu înainte de a fi puși în fața unui anunț surprinzător din partea prezentatorului emisiunii. Înaintea debutului jocului de recompensă de joi seară, de la Survivor România, Daniel Pavel anunță că noi concurenți intră în competiție. Aceștia sunt întâmpinați în urale și aplauze de către Faimoși și Războinici.

Ana Porgras se va alătura joi seară echipei Faimosilor. Cu zeci de medalii în palmares, considerată una dintre fetele de aur ale gimnasticii românești, Ana Porgras este pregătită să înfrunte jungla din Republica Dominicană, pentru a demonstra că și femeile pot supraviețui în condiții greu de imaginat.

Ana Porgras

Ana Porgras are in palmares zeci de medalii, inclusiv o medalie de aur la barna la Campionatul Mondial din 2010, o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 si o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de la Londra din 2009.

S-a retras din viata sportiva la doar 18 ani, dar acum este pregatita acum sa infrunte jungla de la Survivor România, pentru a demonstra ca si femeile pot face față in conditii greu de imaginat.

Ana e gata de nebunia din Survivor România

„Cred ca voi face fata acestei provocari. Am foarte multa rabdare cu oamenii in viata de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i intelege. Sunt sensibila, dar compensez prin forta fizica, sunt toleranta si vad partea buna a lucrurilor. Cel mai mult imi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru ca noi vorbim zilnic. Imi este frica sa nu ma accidentez pe trasee, incerc sa analizez care este cea mai buna abordare a lor”, a declarat Ana Porgras.

Aflați în mijlocul junglei dominicane, luptându-se cu lipsuri și cu dorul de casă, conflictele nu par a se sfârși în interiorul echipei. Se ascut săbii și se aruncă reproșuri dureroase. Pe de altă parte, în echipa Războinicilor se așterne o liniște suspectă și pare că strategia pe care aceștia au mizat, aceea de a renunta la coechipierii considerați a fi veriga slabă, dă roade.

Survivor Romania Kanal D 3

Jocul de recompensă de mâine seară, de la Survivor România, îi va pune la încercare pe concurenți, aceștia fiind nevoiți să dea totul, până la ultimele puteri, pe măsură ce le va fi pusă la încercare forța și coordonarea în echipa.

CITEȘTE ȘI » Seriale și filme noi pe Netflix România, în februarie 2021 » To All the Boys, Malcolm & Marie, The Crew și Pele

Mirrors of Brâncuşi

„Mirrors of Brâncuşi” » Expoziție multimedia la Muzeul Țăranului Român

Sky Rojo

Sky Rojo are premiera pe 19 martie, pe Netflix. Descoperă distribuția serialului