Tarabe gratuite în piețe, pentru persoanele vârstnice din sectorul 5

tarabe

Administrația Piețelor trebuie să pună la dispoziție 10 tarabe în incinta fiecărei piețe pentru persoanele vârstnice care comercializează câteva legume sau fructe pe străzile din jurul piețelor.

Aceste persoane vor putea vinde cele câteva legume sau fructe la locurile special amenajate, fără a plăti vreo taxă pentru respectivele tarabe.

„Începând de mâine, Poliția Locală Sector 5 nu va mai sancționa acele bunicuțe care vând câteva legături de pătrunjel la colțul străzii sau pe străzile din apropierea piețelor din sector. Am dispus ca Administrația Străzilor să pună la dispoziția acestora 10 locuri în fiecare piață, total gratuit”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone - rezultate alegeri sector 5

Agenții Poliției Locale Sector 5 vor informa persoanele vârstnice care vând pe străzile din jurul piețelor din sector că au la dispoziție, total gratuit, tarabe unde își pot comercializa într-un mod civilizat cele câteva fructe sau legume.

Tarabe speciale pentru bătrânele

„Sunt persoane care vând câteva fructe sau unul, două borcane de murături și pentru ele aceste venituri reprezintă pâine pe care o pun pe masă. Nu sunt de acord să dăm amenzi acestor persoane. Mai bine le ajutăm să supraviețuiască”

Ciprian Popescu Piedone, primar Sectorul 5

Totodată, începând de mâine, cei care vor organiza târguri cu caracter temporar pe raza Sectorului 5, vor fi obligați să asigure total gratuit un număr de aproximativ 10 tarabe pentru persoanele vârstnice care comercializează cantități mici de legume și fructe

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a anunțat că după ce Piața Rahova va fi redată în folosință, se va amenaja un spațiu cu mai multe tarabe pentru producători autohtoni.

Edilul a spus că aceste tarabe vor fi oferite cu titlu gratuit, pentru a atrage cât mai mulți astfel de producători în Piața Rahova.

CITEȘTE ȘI » ”Vacanță activă în București”. Primăria Capitalei lansează un program special

vacanță

”Vacanță activă în București”. Primăria Capitalei lansează un program special

investiții

Marile investiții din Sectorul 1 care sunt prevăzute în proiectul de buget