Târgul de Crăciun din Piața Universității își modifică programul!

Targul de Craciun

Târgul de Crăciun din Piața Universității din București își modifică programul. Organizatorii au anunțat că începând de sâmbătă, 27 noiembrie, nu pot intra mai mult de 1.000 de persoane simultan, iar programul se încheie mai devreme cu o oră, adică la ora 21:00 în fiecare seară. 

„Începand de astăzi, 27 noiembrie, conform unei noi Hotărâri emise de Guvern (nr 1.238/26.11.2021), capacitatea evenimentului Bucharest Christmas Market din Piața Universității este limitată la 1.000 de persoane simultan, iar programul se va încheia la ora 21:00, în fiecare seară”, anunță un comunicat CREART, despre Târgul de Crăciun.

Noul program de la Târgul de Crăciun va fi de luni până vineri, între orele 12:00-21:00, iar sâmbătă-duminică, între orele 10:00-21:00.

În 29, 30 noiembrie și pe 1 decembrie, declarate zile libere, Târgul de Crăciun se va deschide la ora 10:00.

7 lei costă biletul de acces la Târgul de Crăciun

La cea de-a XIV-a ediție a Bucharest Christmas Market, momentele speciale vor fi petrecute alături de cei dragi în aer liber, într-un decor de poveste. Bradul care va fi amplasat în Piața Universității are o înălțime de 15 metri, este reutilizabil, durabil și ecologic, creat din lemn și împodobit cu ornamente sculptate. Programul va fi completat de muzică ambientală și momente speciale dedicate sărbătorii Crăciunului.

260082326 204627608511618 2089141014066254978 n

Accesul la Târgul de Crăciun este permis doar pentru persoanele care prezintă certificatului verde COVID, în baza unui bilet de intrare.

„Conform legislaţiei în vigoare accesul este permis persoanelor care prezintă certificatul verde ce atestă că sunt vaccinate cu schemă completă sau trecute prin boală, copii sub 12 ani sunt exceptaţi de la prezentarea certificatului verde, masca de protecţie este obligatorie, excepţie făcând copiii sub cinci ani. Intrarea se face în baza unui bilet care poate fi cumpărat online, la preţul de cinci lei, sau de la casele de bilete pe întreaga desfăşurare a evenimentului la preţul de 7 lei”, a precizat unul dintre organizatori.

Consultați REGULAMENTUL complet de la Târgul de Crăciun: https://www.bucharestchristmasmarket.ro/regulament/ 

Informații de acces la Târgul de Crăciun

Conform legislației în vigoare, accesul participanților se realizează în limita a 30% din capacitatea spațiului de desfășurare a evenimentului și este permis doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în baza prezentării Certificatului Digital European COVID-19. Sunt exceptați de la prezentarea acestor documente copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani, însoțiți de o persoană majoră care se află în una dintre situațiile prevăzute mai sus.

Târgul de Crăciun

CITEȘTE ȘI » Ecaterina Teodoroiu pe bancnota de 20 de lei. Aceasta e lansează pe 1 decembrie

Ecaterina Teodoroiu

Ecaterina Teodoroiu pe bancnota de 20 de lei. Aceasta e lansează pe 1 decembrie

Butonul Roșu

„Butonul Roșu” pentru persoanele cu probleme de sănătate din Sectorul 1