Noua stagiune de la Teatrul Nottara va debuta pe 1 septembrie

Teatrul Nottara

Teatrul Nottara din Capitală a programat primele 30 de reprezentaţii din noua stagiune, care va începe pe 1 septembrie.

Pe cele două scene ale teatrului vor putea fi văzute producţii proprii şi spectacole realizate în mediul independent, pe care Teatrul Nottara îl susţine constant.

Din trupa celor de la Teatrul Nottara fac parte actorii consacraţi Catrinel Dumitrescu, Victoria Cociaş, Alexandru Repan, Emil Boroghină şi Ion Haiduc şi artişti emergenţi, ca Diana Roman, Kira Hagi şi Rareş Andrici.

Începe stagiunea la Teatrul Nottara

„Începem stagiunea în forţă, aşa cum se aşteaptă publicul nostru şi cum ne obligă prea lunga pauză la care ne-a condamnat pandemia. Atât între producţiile realizate de Nottara, cât şi în programul independenţilor, se află spectacole excepţionale, în care se râde, se plânge, se trăieşte, se învaţă valoarea fiecărui minut investit în noi înşine şi în cei pe care îi iubim şi pe care ni-i dorim mereu aproape. Iar cele 30 de spectacole din septembrie sunt doar încălzirea pentru luna octombrie în care pregătim alte surprize, foarte plăcute sperăm noi. Nottara pregăteşte o toamnă foarte rodnică pentru iubitorii de teatru”.

Marinela Ţepuş, manager Teatrul Nottara

Programul de la Teatrul Nottora poate fi consultat pe nottara.ro de unde pot fi cumpărate şi biletele pentru reprezentaţii, precum şi de la agenţia teatrului.

CITEȘTE ȘI » Documentarul Schumacher, din 15 septembrie pe Netflix

Schumacher

Documentarul Schumacher, din 15 septembrie pe Netflix

Taraful Rutenilor

Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș gata de show în Herăstrău