Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci când faci cumpărăturile, faci și bine

Act For Good

Prin noul program Act For Good, Carrefour transformă cumpărăturile într-o experiență personalizată cu impact social. Prin fiecare sesiune de shopping, și nu numai, utilizatorii primesc puncte Act For Good, prin care pot face fapte bune, dar pot și beneficia de reduceri și oferte personalizate.

„Totul integrat în aplicația Carrefour, un hub unic pe piața locală de retail care, de acum încolo, conectează într-un singur loc cumpărăturile, responsabilitatea socială, susținerea comunității și experiențele personale”, anunță cei de la Carrefour.

Act For Good e mai mult decât un program de loialitate. Reprezintă un stil de viață, prin crearea unui climat în care „a face bine” devine adevărata monedă de schimb. Astfel, în platforma Act For Good, fiecare acțiune individuală făcută în favoarea binelui contribuie la un efort comun pentru binele mai mare al comunității.

Cum beneficiezi de Act For Good?

Programul va fi integrat în aplicația Carrefour, disponibilă gratuit atât în App Store și Google Play. Odată descărcată aplicația, la crearea unui cont Act for Good, ți se va genera un cod special direct în aplicație, pe care îl poți activa la casa de marcat din orice magazin Carrefour.

Fiecare achiziție realizată pe baza codului Act For Good este răsplătită cu 1 punct pentru fiecare 20 de lei cheltuiți (excepție făcând băuturile alcoolice și tutun), în plus ai extra puncte la produsele special semnalizate, iar punctele se cumulează exclusiv în contul individual prin scanarea codului Act For Good.

„Act For Good este o platformă Carrefour care unește și recompensează consumatorii noștri loiali și activi care prețuiesc stilul de viață sănătos, trăit cu respect față de natură și comunitate. Cu Act For Good dăm mai multă valoare procesului de cumpărături de zi cu zi, perpetuând comportamente pozitive în societate, asociindu-le cu gestul simplu de a cumpăra”, spune Narcis Horhoianu, directorul de marketing al companiei.

„Act For Good are la bază ideile și feedback-ul clienților, de la care am învățat mai mult decât cum cumpără, ci și cum simt să facă bine. Astfel, propunem, pentru prima dată în piața de retail din România, un program care transformă orice tranzacție într-o faptă bună care #SePune pentru binele mai mare”

Narcis Horhoianu, director de marketing Carrefour

Noul program Act For Good lansat de Carrefour centralizează fiecare efort individual, oricât de mic ar părea, pentru binele comun al comunității, printr-o inițiativă de responsabilizare a cumpărăturilor.

Schimbarea stă în fiecare dintre noi și în modul în care ne raportăm la activitățile zilnice pentru a le da mai mult sens în economia unui stil de viață sustenabil și echilibrat.

Act For Good

Astfel, #SePune pentru tine prin:

  • EXTRA reduceri și puncte de loialitate la ofertele săptămânale disponibile în aplicație și semnalizate la raft;
  • Fiecare zi vine cu reduceri speciale, între 20% și 50% la gamele și produsele selectate zilnic;
  • Produse Premium exclusive pentru membrii programului;
  • „Deblocarea” de vouchere speciale pentru reduceri exclusive Act For Good;
  • Punctele acumulate pot fi utilizate pentru a participa la experiențele dedicate din aplicație (evenimente, activități, degustări)
  • Fapte bune, constând în donarea punctelor acumulate către un ONG

„La Carrefour, prețuim fiecare acțiune care contribuie la binele comunității. De exemplu, dacă alegi să cumperi roșii din Carrefour, de la un producător local, această acțiune va fi răsplătită cu reduceri și puncte, ce pot fi folosite pentru susținerea fermierului care a crescut roșiile. Oricât de mic îți pare efortul tău, programul nostru din Carrefour App e despre fiecare gest mic care contează”

Anca Damour, director comunicare externă Carrefour

Și #SePune și pentru un bine mai mare în comunitate:

  • Susținerea producătorilor locali prin promoții și răsplătirea cumpărăturilor pe acest segment;
  • Reduceri pentru produsele bio, eco, sănătoase, ce contribuie la binele celor din jur și a mediului;
  • Donarea punctelor Act For Good pentru susținerea unei cauze sociale listate în aplicație.

CITEȘTE ȘI » Fără apă caldă și căldură! Mai multe școli din sectorul 5 cer ajutorul Primăriei

Fără apă caldă și căldură

Fără apă caldă și căldură! Mai multe școli din sectorul 5 cer ajutorul Primăriei

Enayati Medical City

Enayati Medical City, cel mai nou spital ridicat de la zero în București. O investiție de 60 de milioane de euro