Black Friday 2020 în turism » Zbor în premieră Bucureşti – Maldive

Black Friday 2020 în turism » Zbor în premieră Bucureşti – Maldive
Black Friday 2020 în turism » Zbor în premieră Bucureşti – Maldive

Black Friday 2020 în turism. Târgul de Turism al României trebuia să aibă loc în București, la Romexpo, între 12 și 15 noiembrie. Acesta a fost însă anulat, din cauza pandemiei.

Agențiile de turism organizează târguri online individuale și oferă vacanțe cu reduceri de până la 50%, informează revistabiz.ro.

„Noiembrie era luna Târgului de turism al României, unde ne întâlneam fizic cu turiștii noștri și le ofeream cele mai avantajoase variante de vacanță. Acum le punem la dispoziție o pagină de internet cu oferte la reducere, în spatele căreia agenții lor de turism de la Hello Holidays le stau la dispoziție cu informații și sfaturi de vacanță”

Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays

Black Friday 2020 în turism, reduceri de până la 50%

Turoperatorul Paralela 45 organizează, până pe 16 noiembrie, Black Friday 2020 în turism, cu reduceri de până la 50% pentru vacanțe în România, Egipt, Turcia, Grecia, Spania, Cipru și Bulgaria. Oferta e valabilă pentru Revelion și pentru vacanțe rezervate în 2021.

greek christmas
Black Friday 2020 în turism: Crăciun în Grecia

Printre ofertele de Black Friday ale Paralela 45 se află un Revelion de 6 zile în Antalya, redus la 459 de euro de la 609 euro de persoană, vacanțe de 7 zile la 441 euro de persoană, redus de la 579 euro de persoană sau vacanțe de la 15 euro/persoană pe noapte în Bulgaria și de la 11 euro/persoană pe noapte în Grecia.

Black Friday 2020 în turism » Charter București – Maldive

Karpaten Turism lansează în premieră charterul Bucureşti – Maldive cu ocazia primei ediţii a târgului de turism online. Zborul va fi operat de către Gulliv Air, companie specializată în chartere pe destinaţii exotice, cu un avion de tip Airbus A-330. cele mai căutate destinaţii din ultimele luni au fost Turcia, Grecia, Portugalia şi Egipt, pentru Sărbătorile de iarnă în topul preferinţelor urcă Maldive, potrivit solicitărilor primite de agenţii.

Black Friday 2020 în turism » Unde se poate călători fără restricții

Destinaţiile către care se poate călători în siguranţă şi fără restricţii în această perioadă sunt: Turcia, Egipt, Maldive, Zanzibar, Mexic, Dubai şi Grecia.

Şi agenţia DerTour lansează o serie de oferte cu ocazia Târgului online de turism, care va începe pe 16 noiembrie.

Din oferta pentru Crăciun, se remarcă sejururi Delta Dunării, Predeal, Antalya (Turcia) şi Hurghada (Egipt), aceleaşi destinaţii aflându-se pe lista pentru Revelion, la care se adaugă Zanzibar şi Maldive. Agenţia oferă clienţilor rezervări cu avans 0 şi asigură, în cazul în care zborul este anulat din cauza pandemiei achitarea contravalorii vacanţei în maximum 14 zile.

DerTour a lansat de asemenea campania de early booking, pentru 2021, unde sunt disponibile plecări cu zbor charter din Bucureşti spre Antalya, cu 45% reducere. Preţurile pornesc de la 441 de euro de persoană în cameră dublă, la hotel de 4 stele, cu all inclusive.

Black Friday 2020 în turism, cele mai bune oferte

Agenţia Christian Tour pregăteşte Târgul de turism online de Black Friday, care va începe pe 12 noiembrie. „Lumeee, lumeee….se arată reduceri şi oferte senzaţionale la orizont!!! Continuăm tradiţia târgului de turism din luna noiembrie, doar că de această dată ne dăm întâlnire online! „, transmite agenţia pe pagina oficială de Facebook.

La târgul online pe care îl organizează, Christian Tour promite „cele mai bune oferte de vacanţă”, la care se pot aplica voucherele primite de clienţi în urma anulării sejururilor din 2020, din cauza pandemiei de COVID-19.

Black Friday 2020 în turism » Sărbători în Țara lui Moș Crăciun

Lapland Santa and reindeer
Black Friday 2020 în turism: Crăciun în Laponia

Agenția Eturia a trimis primul charter către Laponia, ocupat mai mult de jumătate în primele zile de la lansare. „Îi va duce pe copii şi părinţi deopotrivă în Laponia, pentru a petrece Crăciunul chiar acasă la Moş Crăciun, jucându-se cu elfii şi făcând turtă dulce cu doamna Crăciun. Este un proiect marca Eturia & Răzvan Pascu, şi suntem foarte bucuroşi de impactul pozitiv al acestuia, căci în câteva zile s-a ocupat mai mult de jumătate din numărul de locuri, astfel că există toate premisele pentru a fi un succes”, spune Daniela Shah, co-fondatorul agenţiei.

Citește și » Turismul de business din București a scăzut cu 85% față de anul trecut

EURO 2020 la București

EURO 2020 la București » Iată cele 3 meciuri din grupe, programate pe Arena Națională

1 decembrie 2020, Ziua Națională a României

Ziua Naţională a României » Fără public la festivităţile de 1 decembrie