4 lei va costa o călătorie cu trenul între Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni

călătorie cu trenul

O călătorie cu trenul între Gara de Nord Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Henri Coandă pe linia de cale ferată nou construită va costa 4 lei.

În urmă cu două zile, a fost anunţat un tarif de 7-8 lei pentru o călătorie cu trenul, funcţie de operatorul de transport care asigură cursa.

„Poţi merge cu trenul spre Aeroportul Otopeni cu numai 4 lei! Am avut astăzi discuţii pe marginea acestui tarif pe calea ferată, ţinând cont de Metodologia de calcul a tarifelor maximale pentru transportul de călători pe calea ferată, dar şi de discuţiile purtate cu operatorii feroviari şi cu partenerii sociali, aceştia fiind de acord cu propunerea MTIC, în privinţa preţului călătoriei. Sunt în măsură să vă spun că am reuşit să ajungem la un consens şi să anunţ că preţul unei călătorii pe această rută este de 4 lei” a scris, vineri după amiază, pe Facebook, Lucian Bode.

Totul despre o călătorie cu trenul Gara de Nord – Otopeni

Trenul spre Aeroportul Otopeni va circula începând de duminică, la un interval de 40 de minute, pe parcursul întregii zile, iar cursele vor fi asigurate de trei operatori feroviari – CFR cu 42 de garnituri şi companiile private Regio Călători cu 20 de trenuri şi Transferoviar Călători cu 10 trenuri.

Durata călătoriei de la Bucureşti Nord la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti va fi de 20 de minute, iar iniţial preţul anunţat pentru o călătorie cu trenul a fost de 7-8 lei, în funcţie de operatorul de transport şi de tipul biletului, dus sau dus-întors, în cazul companiei naţionale de căi ferate.

Citește și »Cele mai populare căutări ale românilor pe Google în 2020

brazi de Crăciun

Romsilva oferă la vânzare peste 40.000 de brazi de Crăciun

Festivalul Brazilor de Crăciun

Festivalul Brazilor de Crăciun a obţinut 474.600 de euro pentru educaţia a peste 10.000 de copii