Cât costă să petreci Paștele 2021 în România, la mare

Cât costă să petreci Paștele 2021 în România, la mare
Cât costă să petreci Paștele 2021 în România, la mare

Românii au variante limitate de a petrece Paștele 2021 în vacanță, din cauza pandemiei. Cei care nu vor să treacă granița și să apeleze la teste covid sau să se carantineze, pot sărbători la mare, în România.

Prețurile variază în funcție de opțiuni, de la 300 la 1800 de lei.

Paștele 2021 pe malul mării

Unitățile de cazare sunt pregătite de noul sezon estival începând cu 1 mai, iar faptul că Paștele va fi pe 2 mai unește cele două evenimente și poate transforma totul într-o vacanță ceva mai lungă, pentru cei care beneficiază de zile libere.

Hotelurile vor fi rezervate în proporție de 70%, limitată legal, cu reguli stricte cum ar fi servirea meselor în aer liber, pe terasă, purtarea măștilor în afara momentelor când turiștii beau sau mănâncă și igienizarea atentă a tuturor spațiilor, scrie wall-street.ro. Pentru Paștele 2021 se vor deschide si unitățile de alimentație publică ce nu aparțin de hoteluri, astfel încât turiștii să aibă mai multe opțiuni.

“În această perioadă, atât hotelierii, cât și proprietarii de terase și magazine de pe litoral lucrează intens și se pregătesc de deschidere: spațiile verzi sunt amenajate, se fac lucrări de cosmetizare, curățenie și igienizare. E un entuziasm general și toată lumea așteaptă cu bucurie și nerăbdare primii turiști din sezon cu atât mai mult cu cât anul trecut litoralul a fost închis pe perioada sărbătorilor de Paște și 1 Mai”, afirmă Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

Paștele 2021, prețuri în Mamaia și Eforie

Referitor la prețuri, un sejur de 3 nopți la Mamaia, 2 stele, două persoane, pornește de la 345 de lei. În Eforie Nord, la 2 și 3 stele, două persoane, prețul pornește de la 258 de lei.

Pentru all inclusive în Mamaia, 2 persoane, 3 nopți la 3 stele, 915 lei e un tarif mediu. La 4 stele urcă la 1.000 de lei.

În Eforie, 3 stele cu pensiune completă și tratament, 3 nopți, 2 persoane, ajunge la 1338 de lei, iar all inclusive la 1800 de lei.

”Nu avem foarte multe rezervări până la acest moment, însă interesul este unul în creștere. Cei mai mulți rezervă pentru Mamaia, iar în ultimii ani am observat un trend ascendent pentru această stațiune. Vama Veche este și ea pe listă, bineînțeles. Cât despre turiștii, aceștia sunt majoritar cupluri, tineri care rezervă pentru două sau trei nopți”, a declarat Ștefan Necula, managerul agenției de turism Litoralulromânesc.ro.

Citește și » Concertele, filmele și spectacolele ar putea reveni de la 1 iunie, cu reguli stricte

Centrele mobile

Centrele mobile de vaccinare ale MApN, gata de acțiune

Saga Festival 2021

Saga Festival 2021 » Tiesto, Clean Bandit și Alan Walker, printre starurile ce vor veni la București