Cinema Elvire Popesco, film cu public după 4 luni

Elvire Popesco

Cinematograful Elvire Popesco din București (Bd. Dacia, nr. 77) se redeschide vineri.

Programul începe în forţă cu avanpremiera filmului La Vérité în regia lui Hirokazu Kore-Eda, cu Catherine Deneuve, Juliette Binoche şi Ethan Hawke, anunță Institutul Francez.

Cinema Elvire Popesco prezintă filmul la Verite

Program și bilete AICI!

La Vérité este primul film pe care regizorul Hirokazu Kore-Eda l-a realizat în afara Japoniei, în limba franceză și a fost nominalizat la Leul de Aur – Festivalul Internațional de Film de la Veneția 2019.

Proiecţia va fi onorată de prezenţa Ambasadoarei Franţei în România, Laurence Auer, care va adresa un mesaj de bun venit spectatorilor înaintea proiecției.

Sâmbătă programul va continua cu prezentarea în avanpremieră a filmului „Servans”/”Servitorii” de Ivan Ostrochovsky, în care spectatorii îl vor putea revedea pe actorul român Vlad Ivanov vorbind în limba slovacă. Proiecţia de sâmbătă va fi urmată de o întâlnire cu Vlad Ivanov.

Capacitatea cinematografului va fi redusă la 30%, conform reglementărilor în vigoare, toate normele sanitare vor fi respectate (dezinfectare, purtatul măştii, distanţa dintre spectatori etc.), iar programul se va încheia la ora 21:00.

Citește și » Spectacole deschise publicului și la Nottara, Bulandra, Teatrul de Comedie și Teatrul Mic » Ocuparea locurilor se face în ordinea sosirii

Spectacole deschise publicului și la Nottara, Bulandra, Teatrul de Comedie și Teatrul Mic » Ocuparea locurilor se face în ordinea sosirii

Spectacole deschise publicului și la Nottara, Bulandra, Teatrul de Comedie și Teatrul Mic » Ocuparea locurilor se face în ordinea sosirii

Englezii și scoțienii sunt cei mai bețivi oameni din lume

Cine sunt cei mai bețivi oameni din lume. Studiul făcut în 25 de țări dă un rezultat șocant