Concertul tradițional al lui Ștefan Bănică de Ziua Femeii, în premieră live în sală și online

Concertul tradițional al lui Ștefan Bănică de Ziua Femeii, în premieră live în sală și online

Ștefan Bănică susține un concert acustic pe 7 martie, de la ora 19:30. „Te iubesc, femeie!” va putea fi urmărit pentru prima oară online, în regim de live streaming.

Transmisiunea se va face pe site-ul lui oficial stefanbanica.ro, oriunde în țară și în străinătate. Biletele costă 50 de lei și pot fi achiziționate de AICI!

Concert Ștefan Bănică – „Te iubesc, femeie!”

Ștefan Bănică și echipa lui au căutat soluții pentru a continua tradiția concertului „Te iubesc, femeie!”, dedicat Zilei Femeii, în luna martie.

Astfel, artistul va susține pe 7 martie, ora 19:30, la Sala Gloria, a Teatrului Metropolis din București, concertul acustic „Te iubesc, femeie!”, pentru al 11-lea an consecutiv.

Adaptat vremurilor pe care le trăim, anul acesta concertul se va desfășura puțin altfel:

  1. Va exista un număr limitat de bilete, doar 120 de locuri în sala (30% din capacitatea sălii, conform reglementărilor în vigoare) pentru accesul fizic în sală al spectatorilor, cu respectarea regulilor sanitare.
  2. Cei care nu vor prinde un loc în sală vor putea urmări concertul online în regim de live streaming de la Sala Gloria, pe site-ul oficial al lui Ștefan Bănică: stefanbanica.ro

În concertul „Te iubesc, femeie!”, susținut de Ștefan Bănică alături de trupele sale, Rock’n’Roll Band și The 50’s, se vor regăsi unele dintre cele mai frumoase cântece de dragoste pe care artistul le-a lansat de-a lungul carierei sale.

„Această perioadă prin care trecem ne obligă să găsim soluții pentru a fi în contact cu voi, pentru a putea continua tradiția pe care am început-o acum 11 ani, prin concertul acustic „Te iubesc, femeie!”. Până când vom reveni la normalitate și ne vom întâlni față în față, cu sălile de spectacol pline, la capacitate maximă, așa cum am avut până acum în cadrul concertelor acustice, consider că este important să păstrăm continuitatea chiar și în acest mod total nou pentru noi toți.

La concertul „Te iubesc, femeie!”, dedicat în mod special Zilei Femeii, pot participa doar 120 de persoane la spectacol în sală, respectând regulile în vigoare, iar oamenii care își doresc să ne revadă și să ne asculte își pot procura bilete pentru vizionarea în direct a concertului, în mediul online.

Concertul va fi unul interactiv, atât în sală, cât și online. Dacă celor din sală mă voi adresa direct, față în față, voi fi conectat și cu cei care vor urmări concertul online și care ne pot scrie mesaje în timp real.

Transmisiunea online oferă posibilitatea, în această situație specială, de a fi accesată de mult mai multă lume decât capacitatea de 30% a Sălii Gloria. Concertul va putea fi urmărit astfel inclusiv de prietenii din diaspora. Atât eu, cât și colegii mei din Rock’n’Roll Band, The 50’s și invitații din acest an suntem nerăbdători, după un an de pauză, să ne reîntâlnim cu voi”

Ștefan Bănică

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate tv, producător, cu o carieră de peste 35 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România. A stabilit adevărate recorduri prin concertele sale de Crăciun – peste 76 de concerte sold out la Sala Palatului – cea mai longevivă și complexă producție muzicală a unui artist român, o adevărată tradiție. A deschis drumul producțiilor muzicale de amploare din România.

A lansat 16 albume de autor, premiate cu 6 discuri de aur și 2 de platină. Cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții ce vin în completarea palmaresului său impresionant, Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în showbiz-ul românesc.

Citește și » Spectacolul muzical Păcală și Tândală aduce în scenă lumea plină de umor a satului românesc

natalitatea în rândul mamelor adolescente

HARTĂ. Natalitatea în rândul mamelor adolescente: din 749 de mame cu vârsta sub 15 ani, 29 sunt deja la a doua naștere

Cele mai populare reclame din România în 2020 » De la pisi-câine la chelia care duce noroc

Cele mai populare reclame din România în 2020 » De la pisi-câine la chelia care duce noroc