Costa Coffee, parteneriat cu Auchan România pentru 20 de coffee corners în stațiile Petrom

Costa Coffee

Costa Coffee și Auchan România au demarat un nou parteneriat care presupune implementarea, în următorii ani, de coffee cornere Costa Coffee în magazinele MyAuchan din stațiile Petrom.

Printr-o singură oprire la MyAuchan, clienții vor putea savura, în faimoasele pahare Costa Coffee roșii, de tip take-away, 8 sortimente diferite de cafea Costa Coffee obținute din cele mai bune boabe de cafea, provenite din surse certificate Rainforest Alliance.

Primul coffee corner în parteneriat cu Auchan România a fost lansat anul trecut în București, în stația Petrom de pe strada Brașov, urmând ca alte zeci de spații să fie implementate pe parcusul anului 2021, odată cu remodelarea stațiilor Petrom și integrarea magazinelor MyAuchan.

Astfel, Costa Coffee își extinde prezența în piața de cafea din România, răspunzând nevoii consumatorilor de a se bucura de cafea de calitate și „on the go”, într-un format de proximitate MyAuchan, nou și modern.

H4A8394

Cornerele sunt create pentru a oferi un moment de relaxare binemeritat, alături de o cafea excepțională, dar și băuturi răcoritoare sau gustări, în funcție de format, totul la cel mai bun raport calitate-preț.

”Ne bucurăm să lansăm un proiect atât de amplu în România. Prin parteneriatul cu Auchan România ne dorim să aducem Costa cât mai aproape de consumatorii noștri, într-un mod accesibil și fără compromisuri, alături de un partener de încredere”, spune Cristina Funieru, Coffee Business Development Manager Coca-Cola HBC România.

Calitatea fără compromis definește istoria Costa Coffee

Istoria Costa Coffee a început acum 50 de ani în Londra, iar accentul pus pe calitate rămâne şi astăzi un aspect esenţial pentru Costa, inspirat din dorinţa celor doi fraţi italieni fondatori – Sergio şi Bruno Costa – de a face din cafeaua delicioasă o parte a vieţii de zi cu zi.

Aceştia au experimentat nu mai puţin de 112 arome înainte să o găsească pe cea perfectă, cunoscută astăzi drept Costa Coffee Signature Blend. Pentru Costa Coffee, mai puţin de 5% din totalul boabelor de cafea din lume îndeplinesc criteriile de calitate, 100% dintre boabele selectate Costa Coffee provenind din surse certificate Rainforest Alliance.

România este una dintre primele pieţe din grupul Coca-Cola HBC care a lansat Costa Coffee in 2020, urmand ca in următorii trei ani sa se extinda in toate cele 28 de pieţe ale grupului.

„Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom răspund cel mai bine nevoilor clienților aflați în mișcare, iar parteneriatul cu Costa Coffee reprezintă o completare firească a misiunii noastre de a oferi un comerț modern, o experiență deosebită de cumpărare și produse de calitate. Avem deja peste 20 de coffee corners operaționale în magazine”

Vasile Urzică, Responsabil Operațional MyAuchan Petrom.

Despre Auchan România

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 37 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 28 în Stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan.

Auchan organizează cel mai mare târg de cafea și ceai » Noutăți: Costa Coffee și Starbucks
Auchan organizează cel mai mare târg de cafea și ceai » Noutăți: Costa Coffee și Starbucks

Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, permanent.

CITEȘTE ȘI » Auchan România asigură cumpărături livrate direct la mașină în 2 ore

Eurovision România 2021

Eurovision România 2021 #ealtceva. Etapa de selecție a piesei României debutează astăzi, 1 februarie

Te cunosc de undeva

Te cunosc de undeva! revine pe 6 februarie, la Antena 1