Auchan România asigură cumpărături livrate direct la mașină în 2 ore

Auchan România

Auchan România a anunțat implementarea serviciului Auchan Drive în 31 din cele 33 de hipermarketuri din rețeaua națională.

Prin intermediul acestuia, clienții Auchan România își pot ridica din parcarea celui mai apropiat hipermarket comenzile plasate și achitate online prin intermediul aplicației Auchan, ori a magazinului online www.auchan.ro.

„Odată cu acestă nouă opțiune, Auchan România face încă un pas în extinderea serviciilor de punere la dispoziție a comenzilor online, completând astfel soluțiile deja existente: serviciul gratuit Click&Collect în hipermarketuri și livrarea la domiciliu la nivel național”, anunță oficialii companiei.

Lansat inițial sub forma unui proiect pilot în cadrul hipermarketului Auchan Ploiești, serviciul Auchan Drive este în prezent implementat în 31 de hipermarketuri din 18 orașe.

Zone special de livrare în magazinele Auchan România

Clienții Auchan România pot alege din cele peste 25.000 de produse listate online, în aplicația sau magazinul online. Comenzile vor fi pregătite pentru ridicare în maximum 2 ore de la plasarea comenzii.

Pentru ridicarea comenzilor, clienții sunt așteptați în zonele special amenajate din parcările hipermarketurilor Auchan România, unde cumpărăturile le vor fi aduse la mașină în 3 minute de la sosire.

auchan romania 1

„Serviciul Auchan Drive reprezintă o opțiune simplă și rapidă pentru cumpărături: se comandă online, noi pregătim comanda, iar clientul ridică din parcarea magazinului în 2 ore sau în orice altă zi, în intervalul orar care îi convine cel mai bine. Confortul, economia de timp și, în mod particular, siguranța, sunt cele mai importante atribute ale noului serviciu”, spune Laurențiu Furtună, Director E-commerce Auchan România.

Potrivit unui studiu local realizat de companie, cei mai mulți clienți care au optat pentru acest serviciu au ales opțiunea datorită siguranței oferite, întrucât preluarea cumpărăturilor nu necesită niciun contact fizic.

„Comenzile sunt pregătite în condiții de deplină siguranță în magazine, iar odată ajunși în zona dedicată din parcarea magazinului, clienții își anunță sosirea iar un angajat Auchan România le va aduce cumpărăturile direct la mașină”

comunicatul companiei

Totodată, „clienții au apreciat și timpul rapid de ridicare a comenzilor, simplitatea de a intra în posesia cumpărăturilor în intevalul de timp ales, precum și faptul că acest nou serviciu le oferă posibilitatea de a achiziționa și de a transporta cu ușurință volume mai mari de produse”, se mai arată în comunicat.

Angajații Auchan România au început înscrierile pentru vaccinarea voluntară

Toți angajații Auchan România din țară – din magazine, platforme logistice și birouri, care și-au manifestat în mod voluntar dorința de a se vaccina împotriva SARS-Cov-2, se vor înrola în perioada următoare, industria alimentară fiind un domeniu esențial, iar angajații săi prioritari la vaccinare în valul II.

„Încă de la începutul pandemiei, siguranța clienților și a angajaților a fost prioritară pentru Auchan. Compania s-a adaptat constant tuturor reglementărilor și a extins permanent planul de măsuri de protecție pentru a-i proteja cât mai bine pe cei care trec zilnic pragul magazinelor și spațiilor gestionate de retailer”, anunță oficialii companiei.

Aceste măsuri sunt active și în prezent, iar de anul trecut Auchan România deține și certificarea Safe Guard care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19, în toate spațiile Auchan.

CITEȘTE ȘI » Angajații Kaufland România au început vaccinarea împotriva Covid-19

Kaufland România

Angajații Kaufland România au început vaccinarea împotriva Covid-19

Prima reprezentație cu public la Teatrul Odeon: „Cui i-e frică de Virginia Woolf?”

Prima reprezentație cu public la Teatrul Odeon: „Cui i-e frică de Virginia Woolf?”