Digi va accelera transformarea digitală a serviciilor. Află toate schimbările

digi

Ce înseamnă Digitalizarea customer experience în 2021 înseamnă? Un nou design al site-ului digi.ro și noi funcționalități pentru contul personal, dar și o nouă interfață web a platformei Digi Online și un mod simplificat de conectare la acest cont

Din februarie 2021, contul de client beneficiază de un nou flux de comandă și va îngloba o zonă de administrare a serviciilor existente, a facturilor, contractelor și setărilor de securitate.

Odată cu introducerea acestor optimizări și funcționalități, clienții vor avea la dispoziție o interfață cu aceleași elemente vizuale pentru plasarea comenzilor online, indiferent de natura acestora – servicii noi, extra-opțiuni sau upgrade net.

Untitled

În cazul comenzilor de servicii noi, clienții își vor putea selecta din contul personal ziua și intervalul preferat pentru instalare, în timp ce activarea/dezactivarea extra-opțiunilor și a upgrade-urile se va putea realiza aproape instantaneu, doar cu un click.

Noua interfață mai permite clienților Digi:

  • vizualizarea serviciile deținute și a contractelor încheiate;
  • modificarea datelor de contact și a preferințelor de confidențialitate (GDPR);
  • accesarea istoricului de facturi și plăți;
  • achitarea celei mai recente facturi pentru servicii;
  • modificarea numelui rețelei Wi-Fi și schimbarea parolei, în cazul clienților de net care utilizează un echipament (router) pus la dispoziție de operator;
  • transmiterea de sesizări și istoricul acestora;
  • finalizarea comenzilor plasate prin contul digi.ro

Conținuturi TV premium oriunde, oricând

Pentru că fenomenul multiscreening a cunoscut noi dimensiuni în 2020, în contextul unui consum accelerat de conținut video, în special prin platformele de streaming și video-on-demand (VoD), noua platformă le oferă clienților accesul la cele mai apreciate conținuturi de televiziune și vine cu o serie de îmbunătățiri.

Din februarie, clienții vor putea activa mult mai ușor contul lor, utilizând datele de conectare la cont, iar platforma beneficiază și de un nou „look”, adică de o interfață redesenată. Clienții trebuie să dețină sau să își creeze un cont DIGI.ro și să aibă active serviciile de televiziune și internet, astfel fiind necesar un singur set de credențiale.

digionline

Serviciul este disponibil gratuit clienților NET și TV (servicii cumulate). Din Digi Online, utilizatorii pot viziona peste 75 de posturi retransmise de Digi TV și au acces, dacă activează extraopțiunile aferente, la programele HBO (HBO Go), Cinemax și FilmNOW.

De asemenea, tot din februarie, aplicația Digi Online are o interfață nouă pentru versiunea compatibilă cu Android, iar în perioada următoare va fi lansată și o aplicație nouă pentru IoS.

Pentru Digi, dezvoltarea digitală și integrarea la un nivel superior a funcționalităților care ușurează accesul clienților la serviciile de comunicații electronice fixe și mobile prin device-uri multiple este o prioritate și în 2021.

Atât Digi Online, cât și site-ul comercial vor veni cu multe vești îmbucurătoare pentru clienții digi, din dorința de a menține legături cât mai strânse.

Despre Grupul Digi

Grupul este liderul segmentului de servicii de internet fix și pay-tv, după cotele de piață deținute în România, și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia.

Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 8,4 milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului 2019.

În domeniul serviciilor mobile de voce și date, compania a fost mereu un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii. Compania aduce pe piață cele mai accesibile serviciide comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile.

Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.

CITEȘTE ȘI » Digi dă startul campaniei „Cel mai tare în portare”

Cele mai interesante cursuri online din perioada următoare

Cele mai interesante cursuri online din perioada următoare: Antropologie, Bijuterii, Astronomie, Caligrafie şi Psihologie

Constantin Brâncuși

Concert aniversar Constantin Brâncuşi la 145 de ani de la naşterea marelui sculptor