Bucureștiul ar putea pierde meciurile de la Euro 2020

euro 2020

Euro 2020 e în pericol! Conform cotidianului Le Parisien, UEFA analizează un scenariu în care turneul final al Campionatului European se va juca într-o singură țară din cauza pandemiei de coronavirus.

Deja amânat cu un an, Euro 2020 ar urma să aibă loc în 12 țări, printre care și România.

Dar oficialii forului european sunt alarmați de noul val al cazurilor de Covid-19 și pregătesc planul B – cum mai multe națiuni de pe continent iau din nou măsuri severe, UEFA crede că va fi imposibil ca 24 de echipe naționale să voiajeze dintr-o zonă în alta fără riscuri mari.

De aceea, competiția programată între 11 iunie și 11 iulie 2021 ar urma să fie organizată într-o singură țară. Este vorba de Rusia, cea care găzduise ultimul Campionat Mondial în 2018 în condiții ireproșabile și cu o infrastructură bine pusă la punct.

4 meciuri de la Euro 2020 se joacă la București

Forul de la Nyon a primit impresii favorabile despre această schimbare, chiar dacă și Rusia se confruntă cu o creștere a numărului de cazuri de coronavirus. Oricum, UEFA este gata să renunțe la unul din orașele gazdă, Baku, capitala Azerbaidjanului, țară aflată într-un conflict armat cu Armenia.

Pe lista celor 12 orașe care găzduiesc meciuri de la Euro 2020 este și Bucureștiul – patru meciuri programate pentru vara anului viitor ar trebui să se dispute pe Arena Națională. Stadion cu 54.851 de locuri, construit în 2011.

Ucraina, Austria și Georgia sau Macedonia de Nord vor evolua pe Arena Națională. România nu s-a calificat la Euro după ce a pierdut barajul cu Islanda

Citește și » Zeci de persoane care participau la evenimente private în Bucureşti au fost amendate

plăţi online

Un sfert dintre români nu efectuează plăţi online de teama furtului datelor personale

Vaccin anti-covid

Vaccin anti-covid. Klaus Iohannis: „Ne aşteptăm să ajungă în primul trimestru al lui 2021”