Expoziție specială la Park Lake: tricouri de legendă ale echipei naționale și alte obiecte de colecție

Expoziție Park Lake: tricouri de legendă ale naționalei
Expoziție Park Lake: tricouri de legendă ale naționalei

La Park Lake Shopping Center din București pot fi admirate până pe 13 august peste 70 de tricouri și 200 de fanioane, medalii, bilete și programe de legendă ale echipei naționale de fotbal a României din ultimii 70 de ani!

Mall-ul bucureștean găzduiește astfel o expoziție specială dedicată istoriei echipei naționale de fotbal.

Aceasta reunește o colecție de peste 70 de tricouri purtate de jucătorii naționalei în înfruntările internațional, din anii ’60 până în prezent.

În plus, cei care vor vizita expoziția vor putea vedea și peste 200 de fanioane schimbate de căpitanii echipei naționale la mijlocul terenului, bilete și programe de meci originale de la meciurile disputate la turneele finale, cum ar fi la Cupa Mondiala din 1970, colecții de „surprize” și stickere din anii ’80-’90, medalii și imagini reprezentative pentru fotbalul românesc.

Piesele de rezistență expuse în cadrul expoziției sunt tricourile îmbrăcate de echipa națională olimpică în anii ’70, în meciurile de calificare, celebrând astfel calificarea echipei naționale a României la Olimpiada din acest an, desfășurată tot la Tokyo, acolo unde am mai fost calificați și în 1964.

Acces gratuit la expoziția de la Park Lake

Accesul la expoziția organizată de Park Lake și Romanian football Legends este gratuit.

Vizitatorii vor putea admira și se vor putea fotografia cu tricourile purtate de jucători legendari, care au făcut istorie în tricoul naționalei, precum: Gheorghe Hagi, Nicolae Dobrin, Gică Popescu, Mircea Lucescu, Rodion Cămătaru, Dorinel Munteanu, Ladislau Boloni sau Anghel Iordănescu.

Citește și: eBay: „Cel mai scump obiect cu tematică olimpică achiziționat de un român este o geacă Adidas”

Spectacolele revin la AMFITEATRU TNB, un loc unic în București

Spectacolele revin la AMFITEATRU TNB, un loc unic în București

Aqua gym, cursuri de înot și relaxare la bazin în București

Aqua gym, cursuri de înot și relaxare la bazin în București